Tuotevinkki: Tiskitön idea kesäjuomien tarjoiluun

Piristä asiakkaasi päivää iloisen värikkäillä Sunrise-kylmäjuomakupeilla, jotka on helppo kierrättää kartonkina.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Huhtamäki

Kaupallinen yhteistyö

Huhtamäki

Huhtamäen kartonkiset Sunrise-kylmäjuomakupit on valmistettu kotimaisesta PEFC-sertifioidusta kartongista, ja ne sopivat kaikille viileille juomille mukaan lukien smoothiet ja pirtelöt sekä miedot alkoholijuomat. Lisäksi ne näyttävät herkullisilta ja tuovat päivään iloa.

Kartonkiset kylmäjuomakupit ovat kierrätettäviä ja ne lajitellaan kartonkikeräykseen. Niiden kuitukansi on valmistettu puukuidusta ja se on täysin muoviton. Kannet ovat tiiviitä ja ne on suunniteltu käytettäväksi Huhtamäen kylmäjuomakuppien kanssa. Käytön jälkeen ne voidaan joko kompostoida tai kierrättää kartonkina.

Paper-straws-4155 1500x1000

Kertakäyttöiset kartonkiset kylmäjuomakupit ovat hyvä ja hygieeninen valinta tilanteisiin ja tilaisuuksiin, jossa kuppien pesu ja kuivatus ei ole mahdollista. Kertakäyttöisiä kuppeja voi käyttää ulkotiloissa ja tapahtumissa ilman sirpalevaaraa, ja lisäksi ne auttavat selvittämään ruuhkahuiput, jolloin kuppeja kuluu lyhyessä ajassa enemmän kuin niitä ehditään pestä ja kuivata.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä