Joseph Cattin

Joseph Cattin on Alsacen vanhimpia ja perinteikkäimpiä viinintuottajia. Francois Cattin aloitti viinin viljelyn vuonna 1720 Voetlingshoffenin kylässä, Colmarin eteläpuolella. Yli 60 hehtaarin tila on yksi Alsacen suurimmista perheomisteisista tiloista. Viinitila on edelleen samalla paikalla ja Cattinin perheen omistama. Nykyään tilaa johtaa 12. polvessa Jacques Cattin vanhempi yhdessä poikansa Jacques Juniorin ja veljensä Jean-Marien kanssa.

Yhdistämällä esi-isiensä tietotaidon ja nykyaikaiset viinintekotavat perhe pystyy säilyttämään Joseph Cattin -viinien korkean laadun kuin niiden vertaamattoman luonteen. Cattinin tilalla tätä sukupolvelta toiselle periytynyttä arvokasta tietoa ja intohimoa viineihin osataan arvostaa. Valtava asiantuntemus mahdollistaa Cattin-vuosikertojen kehittämisen jatkuvasti entistäkin laadukkaammiksi, ja ihastuttavat viinit ovatkin jatkuvasti niittäneet palkintoja.

Perinteinen, mutta samalla nuorekas ja innovatiivinen viinintuottaja, Joseph Cattin, tuo kuluttajien saataville huippulaadukkaat Alsacen viinit kohtuuhintaan.