San Silvestro

Italialaisen Sartiranon perheen omistamaa San Silvestron tilaa johtavat neljättä sukupolvea edustavat Paulo ja Guido Sartirano. Tila sijaitsee Barolon alueella Luoteis-Italian Piemontessa. Tila on tunnettu paitsi hinta-laatusuhteeltaan erinomaisista Baroloista, myös laadukkaista Barbarescoista ja Asteistaan.

Tuottaja käyttää omien köynnösten lisäksi pitkäaikaisia sopimusviljelijöitä, joista useat ovat toimittaneet rypäleitään San Silvestrolle jo sukupolvien ajan. Teknologisten innovaatioiden ja perinteikkään piemontelaisen mallin yhdistelmällä syntyy viinejä, joiden kunnianhimoisena tavoitteena on pitää isovanhempien perintö elossa.

Piemonten alueen maaperä on monipuolisen vaihteleva. Hiesu, savi, kalkkikivi ja hiekka vuorottelevat jopa pienillä maatilkuilla, minkä tuloksena alueella kehittyneet rypälelajit ilmasevat eri maaperille luonteenomaisia sävyjä. Tämän huomaa myös viineistä: saman lajikkeen rypäleet saavat vaikutteita eri maaperistä, minkä voi aistia viinien erityisistä vivahteista.