Baarimenu vauhdittaa juomamyyntiä

Baarimenu on erinomainen tapa kehittää ravintolan myyntiä. Baarissa, jossa juomatuote ja palvelu ovat keskiössä, on tärkeää pitää ruokatuote riittävän helppona. Sen tarkoitus on täydentää juomatarjoilua eikä hankaloittaa perusbisnestä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Yksinkertaisimmillaan baariruoka voi koostua perustuotteista, kuten oliiveista, leipätikuista, pähkinöistä tai sipseistä. Nämä ovat nopeita ja helppoja tarjoiltavia, ja lisäksi ne ovat kustannustehokkaita vaihtoehtoja.

Friteeratut ruoat ovat osoittautuneet erinomaisiksi vaihtoehdoiksi baarimenuissa. Nykyään markkinoilla on saatavilla pieniä ja verrattain tehokkaita airfryereita, jotka mahdollistavat friteerattujen herkkujen valmistamisen vaivattomasti ilman perinteistä frittikeitintä.

MN 0523 Baarimenu-vauhdittaa-juomamyyntia 2

Friteeratut juustotikut, kanapopperssit, samosat ja sipulirenkaat herkullisen dipin kanssa ovat osoittautuneet asiakkaiden suosikeiksi. Tällaiset ruoat saavat vieraat viihtymään ravintolassa pidempään, sillä nälkä ei aja asiakkaita ulos ravintolasta. Tuloksena on enemmän myyntiä ja kasvava asiakasmäärä.

Kokemukset, kunnianhimo ja asiakaspalaute ovat avainasemassa baarin kehitystyössä. Ehkä pian voimme saada baarissa annoksen, jossa sipulirenkaat ja dippi tarjoillaan pikkelöidyn kaalin kanssa. Uudenlaiset ideat auttavat erottautumaan markkinoilla ja löytämään näin lisää asiakkaita.

Hyödyntämällä Kespron laajaa friteerattujen tuotteiden valikoimaa ja erilaisia snackseja voit kehittää baarin ruokatarjoilua aktiivisesti ja kasvattaa samalla liikevaihtoa.

menu-lehti 05-23 fastngood snacks 0041

Nappaa talteen helpot vinkit!

  • Pyörittele friteeratut tuotteet hienonnetuissa yrteissä ja siemenissä luodaksesi visuaalisuutta annoksiin.
  • Menu Makeantulinen paprikakastike on loistava dippi erilaisille frittiruoille. Chili-cheesenugeteissa on herkullinen, valuva sydän.
  • Menu-sarjan dippikastikkeita saa myös yksittäispakattuina.
  • Marinoidut ja pikkelöidyt kasvikset täydentävät uppopaistettuja annoksia. Ne tekevät annoksista raikkaampia ja samalla herkullisempia. Kasvikset voi ostaa myös valmiina.

Tuotteet

Juomasuositus

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä