Bataattimuusin monet muodot

Pehmeän makuinen Menu Kypsä bataattimuusi tarjoaa vaivattoman, vegaanisen ja maidottoman vaihtoehdon perunasoseelle.

Julkaistu

Lämmitä käyttövalmis Menu Kypsä bataattimuusi pussissaan ja laita tarjolle tai lisää annoksiin. Kaurapohjaisella kasvirasvavalmisteella herkulliseksi täyteläistetty bataattimuusi muuntautuu helposti myös uusiin rooleihin. Notkista se Menu Kaurajuomalla vegaaniseksi sosekeitoksi tai kasvislasagnen kastikkeeksi. Käytä hävikin uhkaama muusinloppu leipätaikinaan tai keitä hilloksi.

Uutta makua pastaan

Bataattimuusilla maustettu mac & cheese

Mac & Cheese saa uuden maun ja värin bataattimuusista. Ohenna muusi vedellä tai maidolla, lisää reilusti juustoraastetta, sopivasti chiliä ja vähän suolaa. Sekoita makaronit kypsentämättä joukkoon ja paista uunissa kypsäksi.

Bataattignocchit

Bataattimuusista valmistettuja gnoccheja

Gnocchien tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Sekoita Menu Bataattimuusi, vehnäjauhot ja kananmuna keskenään. Leivo taikinasta jauhojen avulla pötköjä, pätki ja pyörittele gnoccheiksi. Tarjoa keitetyt gnocchit juustokastikkeen tai salviavoin ja parmesaanin kanssa.

Bataattivohvelit

Bataattimuusista valmistetut aamiaisvohvelit

Bataattivohvelit tuovat vaihtelua aamiaistarjoiluun. Bataatin makeus toimii hienosti suolaisen pekonin ja paistettujen kananmunien parina. Sekoita kivennäisveden ja leivinjauheen kuohkeuttama taikina illalla kylmään turpoamaan. Voit maustaa bataattivohvelit myös makeaksi herkuksi. Lisää taikinaan ripaus sokeria ja tarjoa vohvelit kermavaahdon ja lakritsikastikkeen kanssa.

Hilloksi ja kakkuun

Bataattihillolla täytetyt kierrepullat

Hilloksi keitetty bataattimuusi yllättää iloisesti. Kanelilla ja appelsiinilla maustettu lempeä bataattihillo ja rusinat mehevöittävät kierrepullan. Bataattihillo on oiva pari myös juustoille ja vaalealle lihalle. Miedosti suolattu muusi sopii myös kakkutaikinoihin.

Käytä bataattimuusia

  • sellaisenaan
  • tuunattuna
  • keittoihin
  • kastikkeisiin
  • laatikoihin
  • lettuihin ja pannareihin
  • leivontaan

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä