Soseista apua kiireeseen

Menu-sarjan tuoresoseet ovat varma apu joulukiireessä, mutta niitä ei kannata unohtaa myöskään pyhien jälkeen. Ideoimme makuyhdistelmiä. joilla yllätät asiakkaasi uudelleen ja uudelleen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Perinteiset raaka-aineet kuten maa-artisokka, bataatti ja punajuuri raivaavat tietään suosikkiannoksiin ja niitä yhdistetään ennakkoluulottomasti eksoottisiin ja trendikkäisiin makuihin. Näillä makuyhdistelmillä asiakkaan saa yllätettyä yhä uudelleen ja uudelleen.

Maa-artisokkasose + tryffeliöljy = Hieno maa-artisokkakeitto

Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä tai voissa. Lisää maa-artisokkasose ja kasvislientä tai viiniä. Kiehauta ja keitä muutama minuutti. Soseuta tasaiseksi ja mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja tryffeliöljyllä.

Maa-artisokkasose + jauhot + kananmuna = Maa-artisokkarieska

Lisää maa-artisokkasoseen joukkoon saman verran perunasosetta, vehnä- ja ohrajauhoja, kananmunia, öljyä ja suolaa. Sekoita tarttumattomaksi mutta löysäksi taikinaksi. Levitä taikina pellille ja pistele haarukalla. Paista kypsäksi ja leikkaa neliöiksi.

Maa-artisokkasose + voi + muskottipähkinä = Hienompi maa-artisokkapyree

Hienonna valkosipulia ja hauduta se pehmeäksi voissa. Sekoita joukkoon maa-artisokkasose ja mausta muskottipähkinällä.

Bataattisose + jauheliha + Menu Maustetahna Taco = Texmex shepherds pie

Sekoita bataattisoseen joukkoon suolaa ja savupaprikajauhetta, kananmunaa ja juustoraastetta. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot, lisää valutettuja kidneypapuja ja tomaattimurskaa. Mausta Menu Maustetahna Tacolla ja suolalla. Levitä puolet bataattisoseesta pakkiin, lisää päälle jauhelihaseos ja loput bataattisoseesta. Viimeistele juustoraasteella ja paista uunissa.

Bataattisose + Menu Maustetahna Yellow curry + kookosmaito = Mausteinen bataattikeitto

Kuullota kattilassa sipulia ja valkosipulia neitsytkookosöljyssä. Lisää tuoretta tai kuivattua chiliä ja Menu Maustetahna Yellow currya. Lisää bataattisose ja kookosmaito, kiehauta ja keitä muutama minuutti. Soseuta tasaiseksi ja viilaa maku kohdilleen.

Bataattisose + kananmuna + parmesaanijuustoraaste = Gratinoitu bataattimuusi

Sekoita bataattisoseen joukkoon kananmunaa tai ainoastaan keltuaisia sekä parmesaaniraastetta. Mausta suolalla ja cayennenpippurilla. Kaada seos pakkiin tai annosvuokiin ja gratinoi uunissa.

Punajuurisose + timjami + vuohenjuusto = Punajuuri-vuohenjuustokeitto

Kuullota voissa tai öljyssä sipulia ja valkosipulia. Lisää Menu Tuore Timjamia, punajuurisose ja kasvis- tai kanalientä tai valkoviiniä. Kiehauta ja lisää vuohenjuusto. Keitä muutama minuutti ja soseuta tasaiseksi, tarkista maku ja lisää mausteita. Voit pehmentää keittoa halutessasi kermalla.

Punajuurisose + peruna-sipulisekoitus + sinihomejuusto = Punainen peruna-gratiini

Kaada vuokaan maustettu perunasipulisekoitus ja kääntele väliin sinihomejuustomurut. Sekoita punajuurisoseeseen puolet kermaa ja mausta suolalla, mustapippurilla ja cayennenpippurilla. Kaada seos vuokaan, kääntele hieman ja paista uunissa kyspäksi.

Punajuurisose + turkkilainen jogurtti + mausteet = Parempi Rosollin kastike

Mausta turkkilainen jogurtti punajuurisoseella, sitruunamehulla, suolalla, valkopippurilla ja sokerilla sekä Dijon-sinapilla.

Tuotevinkit



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä