Beaujolais Nouveau kruunaa viinivuoden

Kuluvan vuoden sadosta valmistettua Beaujolais Nouveau -viiniä tarjoillaan marraskuun kolmannesta torstaista eteenpäin. Raikas ja kevyt uuden sadon viini on yksi viinivuoden kohokohdista.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock, valmistaja, Kespro

Beaujolais Nouveau on tänä vuonna saatavilla ensimmäistä kertaa Kesprosta! Viinivuoden ehdoton kohokohta on marraskuun kolmas torstai, jolloin tuoreen sadon Beaujolais Nouveau -viinit lähtevät valloittamaan maailmaa. Ilmiön kulta-aikaa elettiin 1950-luvulla, jolloin kilpailtiin siitä, kuka ehtii ensimmäisenä tuoda tuoreen viinin Pariisiin. Hurmos on säilynyt läpi vuosikymmenten ja on eskaloitunut Japanissa jopa Beaujolais-kylpyihin saakka. Suomessa innostus on kuitenkin hieman maltillisempaa.

ML 4 23 Juoman aarella beaujolais 2

Huomioi tarjoiluajankohta

Voit tilata Beaujolais Nouveau -viinin Juomatukku Kesprosta 14.11. alkaen. Huomioi tarjoilun aloitus, joka on mahdollista torstaista 16.11.2023 klo 00.01 alkaen.

Janne Harkonen bw-2947 1000x1000

Jannen viinivinkki

Juomatukku Kespron tuotepäällikkö Janne Härkönen kertoo uuden sadon viinin tarjoilusta ja ruokasuosituksista. "Beaujolais Nouveau -viini nautitaan perinteisesti laakeista punaviinilaseista viilennettynä. Kevyt viini hyötyy viilennyksestä, joka korostaa raikkaita ja hedelmäisiä makuja. Ruokapöydässä Nouveau on mutkaton kumppani kevyille ruoille. Alhaisen tanniinisuuden ja raikkauden vuoksi se ei ujostele hieman maustetumpaakaan ruokaa. Tuotetta on tarjolla rajoitettu määrä, eli tätä herkkua riittää vain nopeimmille!", Janne vinkkaa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä