Feelia Tomaattikeitto sopii moneen – tarjoa trendikästä fetapastaa!

Keitot ovat täydellinen lohturuoka viileisiin syksyisiin päiviin. Tuoreet kotimaiset vihannekset tekevät niistä terveellisen valinnan. Lisäksi ne ovat helppoja ja nopeita valmistaa, ja tarjoavat monipuolisuutta lukuisten makuvaihtoehtojen avulla.

Julkaistu

Teksti

Feelia

Kuvat

Feelia

Kaupallinen yhteistyö

Feelia

Feelian keittoja monikäyttöisempiä ruokia tuskin onkaan. Ne sopivat niin ruokahalua herätteleväksi alkukeitoksi, täyttäväksi pääruoaksi kuin kevyeksi iltapalaksikin – sekä arkilounaalle että juhlatarjoiluihin. Klassikkokeittojen, kuten perinteisen lohisopan, lisäksi kannattaa kokeilla esimerkiksi aasialaisen keittiön makuja tulvivia Feelian keittoja. Saatavilla on myös vegaanisia vaihtoehtoja.

Feelian vakuumiin pakatut keitot ovat valmiita lämmitettäväksi ja syötäväksi sellaisenaan. Voit myös muunnella keitoista erilaisia vaihtoehtoja ruokalistaasi monipuolistamaan, esimerkiksi maustamalla keitot oman maun mukaan.

Monikäyttöinen Feelia Tomaattikeitto

Esimerkiksi Feelia Tomaattikeitto soveltuu hyvin myös erilaisten kastikkeiden ja pastojen valmistukseen.

Feelia Tomaattikeitosta valmistat jo hittiruokasi muodostuneen fetapastan kymmenessä minuutissa. Tämä fetapasta valmistuu kätevästi lisäämällä keitetyn pastan sekaan kuumennettu tomaattikeitto sekä fetajuusto. Kruunaa annos parmesaanijuustolla – tämän helpommaksi ei fetapastan tekeminen muutu.Resepti: Trendikäs fetapasta

  • Valmistusohje 4 hengelle
  • Valmistusaika n. 10 minuuttia

Ainekset:

Valmista näin:

  1. Keitä pasta kypsäksi, lisää tarvittaessa suolaa.
  2. Kuumenna tomaattikeitto kattilassa ja sekoita pastan joukkoon. Murenna sekaan fetajuusto.
  3. Annostele lautasille ja ripottele päälle parmesaanijuustoa sekä mustapippuria.
  4. Tarjoa!

Feelia

Feelia valmistaa kotitalouksien lisäksi ammattikeittiöille maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa yrityksemme omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa.

Ruoat säilyvät pitkään ja auttavat näin vähentämään ruokahävikkiä. Feelian tuotteissa on otettu huomioon vastuullisuus, sillä yrityksen mielestä se on arkisia tekoja lähituottajalta lautaselle asti. Feelian ruokien valmistamiseen tarjolle ei tarvita suuria keittiöinvestointeja – valmista hyvää, helposti.Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä