Juomatukku Kespro mukana Grand Champagne Helsinki -tapahtumassa

Samppanja kuplii kolmen päivän ajan Helsingissä, kun Grand Champagne -tapahtuma avaa ovensa 25.4.2024 Vanhalla Ylioppilastalolla. Juomatukku Kespro on mukana kertomassa samppanjan ilosanomaa, tule sinäkin!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Grand Champagne Helsinki ja tuottajat

Grand Champagne Helsinki on vuotuinen kansainvälinen samppanjatapahtuma, jonka järjestävät Essi Avellan ja Ceesta Oy:n Taru ja Christian From. Tapahtuma kokoaa kolmen päivän aikana yhteen 4000 samppanjan ystävää ja alan huippunimeä.

Vanhalla Ylioppilastalolla järjestettävässä rennossa ja tunnelmallisessa tapahtumassa pääsee maistelemaan niin tunnettuja samppanjaklassikoita kuin harvinaisempia kuplivia. Niiden ohella tapahtumassa on tarjolla myös samppanjan kanssa sopivia syötäviä herkkuja.

Grand Champagne Helsinki 2019 valokuvat 4k 34 1500x1000

Grand Champagne Helsinki

Juomatukku Kespro ja tuottajat mukana tapahtumassa

Juomatukku Kespro on mukana Grand Champagne -tapahtumassa ensimmäistä kertaa. Juomatukun Annakaisa Virtanen kertoo osastolla Kespron oman maahantuonnin samppanjoista yhdessä tuottajien edustajien kanssa. Paikalla ovat Beaumont des Crayèresin Export Manager Johann Cendron ja F. Cossyn viinintekijä ja tilan omistaja Sophie Cossy. Tutustu jo lyhyesti tuottajiin alla.

Champagne Beaumont des Crayères

Online Medium 600x-Logo Beaumont des Crayeres

Vuonna 1955 joukko viininkasvattajia Mardeuilin kylässä, Champagnen sydämessä, yhdisti voimansa. Syntyi samppanjaosuuskunta, joka sai nimekseen Beaumont de Crayerès kylän kauneimman kukkkulan mukaan. Beaumont des Crayèresiin kuuluvat viiniköynnökset ovat juurtuneet tiukasti Epernayn rinteille, aivan Marnen laakson reunalle. Alue on kuin tilkkutäkki, joka muodostuu lukemattomista yksittäisistä viinitarhoista. Tarhoissa viljellään kolmea Champagnen rypälelajiketta 80 hehtaarin alueella. Mardeuilin kylä tunnetaan yhtenä parhaista alueista Meunier-rypäleen kasvattamiseen, ja tumma rypäle onkin Beaumont des Crayèresin tarhoja hallitseva lajike.

Ympäristön kunnioittaminen ja halu välittää ainutlaatuista perintöä ovat Beaumont des Crayèresin viininviljelijöiden ohjaavia periaatteita ja syy siihen, miksi talo on sitoutunut vastuullisiin viljelytapoihin jo vuosia. Beaumont des Crayères työstää parhaillaan uusia standardeja kestävälle viininviljelylle Champagnessa.

Beaumont des Crayères on kerännyt monissa maissa arvostusta ja palkintoja laadukkaista samppanjoistaan ja saanut näin kansainvälistä näkyvyyttä.

Champagne F. Cossy

LOGO COSSY OR

Champagne F. Cossy on kahden naisen, äidin ja tyttären, johtama samppanjatalo Premier Cru -luokitellulla alueella Jouy-Les-Reimsin pienessä kylässä. Viinitarhoja on kaikkiaan seitsemän hehtaaria. Cossyn suku on toiminut viininviljelijänä Champagnen alueella jo vuodesta 1764. Sophie Cossy nousi jo nuorena samppanjatalon johtajaksi hänen isänsä menehdyttyä äkillisesti. Sophien valinta vuoden viininviljelijäksi arvostetussa Les Trophées Champenois–kilpailussa vuonna 2016 kertoo suuresta arvostuksesta tätä pientä viinintuottajaa kohtaan. Cossyn samppanjatilalla suositaan luonnonmukaista viljelyä: Traktorien sijaan tarhalla näkyy hevosia ja torjunta-aineita korvataan luonnonmukaisilla vaihtoehdoilla.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä