Juomavinkki: OLVI Hard Seltzer – kohti kuplivaa kesää

Kesää kohti mentäessä raikkaiden ja pirskahtelevien juomien kysyntä kasvaa. OLVI Hard Seltzerit houkuttavat paitsi raikkautensa, myös keveytensä ansiosta. OLVI Hard Seltzer -tuoteperheestä löytyy monta herkullisen hedelmäistä makua.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Olvi

Kaupallinen yhteistyö

Olvi

Hard Seltzerit ovat alkoholilla terästettyjä, maustettuja ja hiilihapotettuja vesiä. Nämä kevyet alkoholijuomat ovat nousseet suosioon viime vuosina erityisesti vähäkalorisia vaihtoehtoja etsivien kuluttajien keskuudessa.

OLVI Hard Seltzer -juomissa ei ole sokeria, keinotekoisia makeuttajia eikä väriaineita, ja niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan luontaisia aromeja. Tuotteet ovat myös täysin gluteenittomia. Tuotteiden kaloripitoisuus on muihin juomasekoituksiin verrattuna pieni, vain 25-35 kcal per 100ml.

OLVI Hard Seltzereitä on saatavilla kahdeksassa raikkaassa maussa: Juiced Pear, Lime & Blueberry, Watermelon & Mint, Juiced Raspberry, Mango & Pineapple, Strawberry & Rhubarb ja Lemon & Lime, alkoholipitoisuudeltaan 4,5% ja vahvempi Pink Grapefruit 6%.

olvi hardseltzer24-juicedpear 1500x1000

Kevään 2024 uutuusmaut: OLVI Hard Seltzer Juiced Pear & OLVI Hard Seltzer Lime & Blueberry

olvi hardseltzer24-limeblueberry 1500x1000

Tarjoiluvinkit Hard Seltzereille:

  • Helppoa & hyvää sellaisenaan. Valmiina juomana Hard Seltzerit on nautittavissa suoraan tölkistä tai lasista jäiden kera. Asiakkaan palvelu ja tarjoilu sujuu nopeasti.
  • Tuunaa hedelmillä ja marjoilla. Hard Seltzereillä saa helposti ja nopeasti näyttäviä drinkkejä. Valmis juoma, jäät ja tuoreet marjat tai hedelmät – houkuttelevan runsas kesädrinkki on siinä!
  • Käytä miksereinä. Voit käyttää Hard Seltzer -juomia mikserinä muiden alkoholijuomien kanssa.
  • Ruoan kaveriksi. Suosittele Hard Seltzeriä myös ruoan kanssa. Erityisesti kesäiset, kevyet salaatit, kala- ja äyriäisruoat tai vaalea liha sopivat seuralaiseksi Hard Seltzereille.

olvi hard seltzer strawberry rhubarb 1500x1000



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä