Juustokakkua perinteiseen ja tuunattuun tyyliin

Kespron laaja valmiiden kakkujen ja piirakoiden valikoima tarjoaa ratkaisuja vitriiniin. Viimeistele kakut tuoreilla marjoilla ja yrteillä sekä pakkaa valmiit ratkaisut take away -myyntiin – ja niin on taas yksi kahvilakävijä hurmattu vakiokahvittelijaksi!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kespron juustokakkuvalikoimaan on saatu uusi maku: perinteisestä juustokakun mausta pitäville on vaihtoehtona täyteläinen Menu Juustokakku.

Helppokäyttöisyyttä lisää se, että juustokakku on leikattu valmiiksi paloiksi ja niitä voidaan sulattaa vain tarvittava määrä kerrallaan, eikä hävikkiä synny.

Valmiiden kakkujen koristelun kanssa voi irrotella. Näyttävyyttä kakkuihin saa esimerkiksi Menu Mansikkarouheella tai Menu Syötävillä kukilla. Juustokakkujen viimeistelyyn sopii Kespron valikoimissa oleva finger lime, joka on pienikokoinen, sisältä kaviaaria muistuttava limenmakuinen hedelmä.

Vinkki! Tee Menu Mansikkasoseesta mansikkafluidia juustokakkujen viimeistelyyn.

Tuotteet Kesprosta

Juustokakut

Take away -suosikit

Koristeluun

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä