Kesän maukkaimmat mocktailit saavat makunsa aidoista marjoista ja hedelmistä – katso reseptit!

Saat luonnollista makua kesäjuomiin artesaanipyreillä, jotka tehdään laadukkaimmista hedelmistä, marjoista ja vihanneksista Ponthierin perheyrityksessä Ranskan Maisonissa.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: PNM Gourmet

Kuvat

Adobe Stock

Vuodesta 1946 Ponthierin perhe on valmistanut käsityöläispyreitä ja -kastikkeita Ranskan Maisonissa. Parhaimmista hedelmistä, kasviksista ja marjoista jalostetut tuotteet löydät myös Kespron valikoimista.

Ponthierin tuotteiden raaka-aineet ovat aina peräisin niiden luontaisilta kasvualueilta. Marjat ja hedelmät poimitaan niiden ollessa parhaimmillaan, joten tuotteiden maku on ensiluokkainen ja laatu pysyy tasaisena esimerkiksi tuoreisiin raaka-aineisiin verrattuna. Tuotteet myös säilyvät hyvin, ja ne ovat puhtaita ja turvallisia käyttää.

Ponthier-tuotteet sopivat leivontaan ja ruoanlaittoon, mutta laadukkaat pyreet ja kastikkeet ovat täydellinen valinta myös kesän mocktaileihin ja cocktaileihin. Keräsimme valmiit ideat kesän drinkkilistalle:

Taste from Filippines in its Purest Form

Rakennettu mocktail

Simple and so Finnish

Ravistettu mocktail

Pina Colada

Ravistettu / rakennettu mocktail

Alkuperäinen resepti: Jere Partanen


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä