Gastro Helsinki 13.-15.3.2024 – tervetuloa Kespron osastolle!

Ilmoittaudu mukaan Gastro-messuille ja tutustu Kesproon Gastro-messuilla osastolla 6e50 Helsingin Messukeskuksessa 13.-15.3.2024.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Gastro Helsinki

Gastro Helsinki 2024 esittelee jälleen 13.-15.3.2024 ravintola-alan uutuudet, trendit ja innovaatiot. Tule ja löydä uudet ratkaisut Kespron osastolta!

Meillä on mistä tilata!

Kespro KTeam 2023 Tiittala vaaka IMG 1299

Kespro on mukana Gastro-messuilla ennätyksellisen kattauksen kera

Tätä kaikkea on luvassa Kespron osastolla 6e50...

  • Kespro Foodsterin suosittu delirata on tietenkin paikalla, tule maistamaan kevään uutuustuotteet!
  • Kespron palveluvalikoima kasvaa ennätyksellistä vauhtia vuoden 2024 aikana! Tarjoamme ratkaisun avaimet liiketoimintasi kehittämiseen omien sekä kumppaniyritystemme palveluiden avulla. Mikäli esimerkiksi kumppaniyritystemme tarjoukset Kespron asiakkaille ovat vielä ottamatta käyttöön, nyt on oiva tilaisuus kuulla näistä rahanarvoisista eduista lisää. Saat ensimmäisten joukossa tietoa myös tulevasta Reseptit-palvelustamme. Tule moikkaamaan ja kuulet lisää!
  • Tiesitkö, että saat Kesprosta yksinoikeudella Suomessa merkkien Amefa, Bonna, Figgjo, G. Benedikt sekä Villeroy & Boch astiavalikoiman ammattikeittiöille? Esittelemmekin Astiatukku Kespron uutuuksia Gastro Helsinki -messuilla suuremmin kuin koskaan!
  • Kespron Reinin Liha & Kalatukku E. Eriksson ovat tietysti myös mukana, koska vastuullisesti tuotettu ja laadukas liha- ja kalavalikoima on meille Kesprossa itsestäänselvyys.
  • Inspiraatiota kesän drinkkilistalle? Tule maistamaan Juomatukku Kespron inspiroivimmat mocktailit ja inspiroidu kesän sesonkia varten!

Kespro KTeam 2023 mobile IMG 1405

Lisäksi luvassa...

Kespro KTeam 2023 Foodsteri IMG 1271

Kespron osasto 6e50 Gastro Helsinki 13.-15.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa

Tägää Kespro somessa

  • Instagram: @kesprosuomi. Voit tägätä myös @gastrohelsinki. Psst! Käytä julkaisuissa lisäksi aihetunnisteita #kesprosuomi ja #gastrohelsinki. Jaamme parhaita paloja eteenpäin Kespron stoorissa!
  • Facebook: @Kespro
  • LinkedIn: @Kespro

Ilmoittaudu Gastro Helsinki 2024 -messuille

Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy, muistathan vain rekisteröityä. Nähdään Gastro-messuilla!

Gastro Helsinki 2024 messut Overcooked!

Katso myös...


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä