Kespro ja Täsmä Työterveys yhteistyöhön – suoraviivaistaa työterveyspalvelujen käyttöönoton ravintoloille

Yhteistyön myötä työterveyshuollon palvelujen käyttöönotto ja hyödyntäminen helpottuu foodservice-alan toimijoille. Kespron asiakas saa Täsmä Työterveyden palvelut käyttöönsä suoraviivaisesti ja ennalta sovittuun etuhintaan.

Julkaistu

Teksti

Otto Heinonen

Kuvat

AdobeStock

”Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Akuutin työvoimapulan keskellä henkilöstöstä huolehtiminen nousee yhä merkittävämpään rooliin ravintola-alan yrityksissä. Luotettavasta lähteestä hankittu ja nopeasti käyttöönotettavat työterveyspalvelut luovat ravintolalle merkittävää toimintaetua”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

”Tunnemme pk-yritysten työterveyshaasteet hyvin. On tärkeää, että kokonaiskuva työterveydestä on ravintolayrittäjälle mahdollisimman selkeä. Puhumme yrittäjälle asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Osana Kespron kumppanipalveluja Täsmä Työterveys varmistaa, että ravintola-alan työterveyshuollon hinta pysyy kohtuullisena ja kaikessa keskitytään olennaiseen”, kertoo Täsmä Työterveyden palvelutuotannon johtaja Katja Mäkeläinen.

Kespron asiakkaana ravintolat saavat Täsmä Työterveyden työterveyshuollon paketit käyttöönsä etuhintaan kymmenen prosentin alennuksella. Samalla yrittäjä pääsee kartuttamaan ymmärrystään erilaisten Täsmän tarjoamien koulutusten kautta työterveydestä, sairauspoissaolojen ehkäisystä tai siitä, miten työnantaja voi ratkaista työkykyhaasteita. Palvelut ovat tarjolla valtakunnallisesti kaikille Kespron asiakkaille.

”Työnantajien koulutuksissa käsitellään monipuolisesti työkykyyn ja työterveyshuoltoon liittyviä kokonaisuuksia käytännönläheisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Koulutuksissa keskitytään niihin käytännön asioihin, joita kaikissa yrityksissä mietitään, mutta joista on vaikeaa puhua ääneen”, sanoo Mäkeläinen.


Kespron ja Täsmä Työterveyden yhteistyö on osa Kespron uudistumista, jossa asiakkaille tarjotaan foodservice-tuotteiden lisäksi erilaisia palveluita ravintolan arjen helpottamiseksi tai kannattavuuden kehittämiseksi. Toukokuussa Kespro aloitti yhteistyön ruokahävikin hallintapalvelua tarjoavan Hukka AI:n ja NSnappy-omavalvontapalvelua tarjoavan Nokevalin kanssa. Aikaisemmin kesäkuussa Kespro aloitti yhteistyön henkilöstövuokrauspalveluja tarjoavana Eezyn kanssa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä