Kuukauden erikoisolut: Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose 5%

Suosittu Brooklyn-tuoteperhe on täydentynyt raikkaan kirpeällä hapanoluella.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Sinebrychoff

Kuvat

Sinebrychoff

Kevään uutuus, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose 5%, on limetillä viimeistelty ja kevyesti suolalla maustettu helposti nautittava jenkkityylinen Gose-hapanolut, joka sopii erinomaisesti seurusteluun ja sellaisenaan nautittavaksi.

Key Lime Gose -oluen valmistuksessa on käytetty Simcoe-aromihumalaa. Oluen EBU (katkeruus) on 10, mikä tarkoittaa melko kevyttä katkeruutta. Juoman happamankirpeä makuprofiili muodostuu erityisesti aromihumalan, maitohappobakteerin sekä limettisoseen yhdistelmästä.

Sekä suolaisen että makean makupari

Hapanoluet ovat erinomainen vaihtoehto sellaisenaan nautittavaksi sekä makupariksi niin suolaiselle kuin makeallekin ruoalle. Brooklyn Bel Air sopii erinomaisesti grillatun kanan, pizzan ja suolaisten naposteltavien kanssa. Suosittele Brooklyn Bel Air -tuoteperhettä rohkeasti myös esimerkiksi sorbettien, hedelmien ja muiden makeiden jälkiruokien pariksi.

BrooklynBrewery 01 1500x1000

Brooklyn Bel Air Sour on Suomen myydyin hapanolut

Uutuus Key Lime Gose -oluen rinnalla on vankan suosion saavuttanut, Suomen myydyin hapanolut, Brooklyn Bel Air Sour 4,5%. Bel Airin suosion taustalla on raikas, hedelmäinen ja jännittävä makuprofiili, jossa yhdistyy Brooklynin oma maitohappobakteeri, pintahiiva sekä Amarillo-kuivahumalointi. Nämä tekijät yhdessä muodostavat raikkaan trooppisen makunautinnon, joka tarjoaa raikkaan makuelämyksen niin uusille kuin kokeneemmillekin oluen ystäville.

Hapanolut on trendikäs, mutta perinteinen oluttyyli

Hapanolut eli sour ale on syntynyt satoja vuosia sitten, kun oluen annettiin käydä itsenäisesti villihiivojen ja bakteerien avulla. Tämän päivän hapanoluet voidaan tulkita paluuksi luonnonmukaiseen oluenvalmistukseen, mutta valvotuissa olosuhteissa. Nykyiset hapanoluet ovat esimerkiksi lactobacillus- ja brettanomyces-mikrobien puhdaskantojen aikaansaamia. Hapanoluet ovat tyypillisesti kuivia, nimensä mukaisesti happamia ja hieman suuta pisteleviä.

Gose, vanha oluttyyli Saksasta

Gose taas on vanha perinteinen saksalainen suodattamaton pintahiivaolut, jonka juuret vievät keskiajalle saakka. Maultaan Gose on tyypillisesti sitrusmaisen hapan, ja sen tunnusomainen suolaisuus saadaan joko paikallisesta vedestä tai olueen lisätystä suolasta. Nimi ”Gose” juontaa juurensa Goslarin kaupunkiin, missä oluttyylin valmistus alun perin alkoi.

Brooklyn Brewery 03 1500x1000

Brooklyn Brewery – laadukas valikoima eri oluttyylejä

Brooklyn Brewery on Suomen myydyin kansainvälinen craft-olutbrändi, joka tarjoaa trendikkään ja laajan kattauksen eri oluttyyppejä monenlaisiin käyttötilanteisiin. Tuoteperheestä löytyvät laadukkaat lagerit ja pilsnerit sekä helposti lähestyttävät erikois- ja kausioluet, hapanoluiden lisäksi Pale Ale ja India Pale Ale. Sarjan täydentävät maukkaat ja palkitut, alkoholittomat Special Effects -oluet. Oluita on saatavilla 33cl pullotuotteina, 50cl tölkeissä sekä 20 ja 30 litran hana-astioissa. Tutustu valikoimaan!

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä