Kuukauden olut: KOFF Suodattamaton 5,0%

Kuukauden oluena esittäytyy odotettu uutuus, KOFF Suodattamaton 5,0%. Klassikkobrändi sai myös uuden ulkoasun ja sloganin: KOFF – kun haluat oluen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Sinebrychoff

Kaupallinen yhteistyö

Sinebrychoff

KOFF-oluen uutuus on raikas lager, KOFF Suodattamaton 5,0 %. Se on aromaattinen ja raikas lagerolut, joka on kevyesti humaloitu, kantavierteeltään keskivahva ja pehmeän makuinen. Väri on pehmeän kullankeltainen, vaahto tiivis ja jälkimaku puhdas.

Kuluneena syksynä KOFF-oluen tuotemerkki uudistui tyylikkään retromaisiin pakkauksiin. Tutun KOFF Lagerin tunnistaa punaisesta tölkistä yhä helposti.

”KOFF Lager 4,5 % on KOFF-tuoteperheen ydin. Halusimme luoda tästä tutusta raikkaan hedelmäisestä KOFF-oluesta myös suodattamattoman version. Sen alkoholipitoisuudeksi tehtiin 5,0 %, mikä tasapainottaa optimaalisesti suodattamattoman oluen pehmeyden ja raikkauden”, Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko kertoo.

KOFF-oluen pitkässä historiassa suodattamatonta lageria on saatu viime vuosina odottaa. Jopa 32 % kuluttajista pitää suodattamattomia oluita paremman makuisina, tähän kysyntään syntyi KOFF Suodattamaton 5,0 %.

KOFF suodattamaton ja Lager copy KOFF Lager 4,5% sai rinnalleen uutuuden, KOFF Suodattamaton 5,0% -oluen.

Tyylikkään retrot pakkaukset

KOFF-tuotemerkin design lagervalikoimassa muuttui syksyn aikana – uusi design hyödyntää KOFFin pitkää historiaa. Pyörää ei ole keksitty uudelleen, design ammentaa tutuista väreistä, elementeistä ja muodoista, lopputulos on kuitenkin erottuva ja raikas. KOFF-oluen pääviestinä toimii: KOFF – kun haluat oluen.

”Uusi design korostaa KOFF-oluen laatua ja perinteitä. Haluamme tuoda KOFF-tuotemerkilläkin esiin lageroluen laatua ja arvostusta. Jopa 90 % oluesta on lageria, joten siihen kannattaa satsata. KOFF on juuri sellainen olut, joka tarjoillaan, kun nostat tiskillä sormesi pystyyn ja tilaat ’yhden oluen’”, KOFF-oluen tuotepäällikkö Niko Järvimäki kertoo.

KOFF Suodattamaton 5.0 % löytyy sekä 0,5 litran tölkkinä että sixpackinä 0,33 litran tölkeistä. KOFF Lager 4,5 % on saatavilla kattavasta pakkausvalikoimasta tölkkinä monipakkauksina sixpackistä aina 18-packiin. Saatavilla on myös kierrätyslasipullo. Kaikki KOFF-oluet soveltuvat myös vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Kuukauden erikoisolut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä