Kuukauden olut: Sol 4,2 %

Kesän saapuessa ja auringon lämmittäessä terassit täyttyvät iloisesta tunnelmasta ja ystäväporukoista. Sol on täydellinen valinta terassijuomaksi sellaisenaan tai kumppaniksi meksikolaiselle ruoalle.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Hartwall

Kaupallinen yhteistyö

Hartwall

Raikkaan maltainen ja sitruksinen makuelämys

Sol on raikkaan maltainen ja sitruksinen lager, joka hurmaa keveydellään ja helpolla juotavuudellaan. Olut on parhaimmillaan hyvin jäähdytettynä ja limesiivun kera. Lime tuo juomaan pirteän vivahteen, joka täydentää Solin luonnollista raikkautta. Solin kepeä maku ja vähäinen katkeruus tekevät siitä suuren yleisön suosikin.

Sol 0,33 1080x1080

Täydellinen pari meksikolaiselle ruoalle

Meksikolaisen ruoan mausteiset ja monipuoliset maut kaipaavat seurakseen juoman, joka raikastaa ja tasapainottaa makuelämystä. Sol on juuri tähän tarkoitukseen sopiva valinta. Sen kevyt ja raikas maku täydentää mainiosti esimerkiksi tacojen, burritojen, nachojen ja erilaisten kastikkeiden tulisia makuja.

Sol — Live from the sunny side

Auringon energialla valmistettu

Sol-oluen juuret ovat syvällä Meksikon kultaisen auringon alla. Nimensä mukaisesti aurinko on olennainen osa Solin olemusta ja myös sen valmistusprosessia. Solin valmistuksessa ja pullotuksessa käytetään aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Tällä hetkellä aurinkoenergia kattaa noin 60 prosenttia valmistamiseen ja 40 prosenttia pakkaamiseen käytettävästä energiasta. Sol on raikas valinta, jonka valmistuksessa huomioidaan planeettamme hyvinvointi.

SOL-ÄMPÄRI-UUSI 1080x1080

Suomalaisten suosikki

Sol on valloittanut suomalaisten sydämet. Siitä kertoo se, että Sol on Suomen ostetuin pullo-olut sekä ostetuin meksikolainen olut. Solin positiivinen, rento, intohimoinen ja aurinkoinen brändi tekee siitä suositun valinnan ravintola-asiakkaiden keskuudessa.

Kuukauden olut -artikkelisarja vie mukanaan oluiden maltaiseen maailmaan! Esittelemme joka kuukauden alussa eri oluen, juttusarjassa on mukana tuotteita laajasti eri oluttyypeistä.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä