Laadukas juomaelämys varmistetaan oikeilla laitteilla

Kespron blogissa Robert Nyari: ”Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys ja pian pääsemme näyttämään parhaat puolemme ja laitteemme myös teille. Olemme valmiita tekemään ananakset kanssanne.”

Julkaistu

Teksti

Robert Nyari

Kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö

Olemme Hartwallilla ottaneet käyttöön uuden lentävän lauseen. Kun haluamme tehdä asiat paremmin kuin hyvin, teemme ananakset.

Hartwallin laitepalvelu on jo vuosikymmenten ajan huolehtinut Hartwallin juoma-asiakkaiden tarpeista. Upeaa, että pääsemme nyt virkistämään laitteiden kautta myös Kespron asiakkaita tarjoamalla heidän käyttöönsä osan laajasta laitevalikoimastamme.

Oikean lämpöiset juomat ja niiden tarjoilua helpottavat ratkaisut ovat olennainen osa ravintolaelämyksen luomista ja näkyvät ravintoloiden arjessa päivittäin. Laadukas laitesuunnittelu auttaa viimeistelemään ravintolassa vierailevan kuluttajan kokemuksen. Hyvän elämyksen perässä tullaan toistekin paikalle; cappuccinon maitovaahtoon taiteiltu kuvio voi olla niin paljon enemmän.

Suunnitellessamme Kespron valikoimaa lähdimme liikkeelle ajatuksesta, että laitteiden tulee olla mahdollisimman helppoja käyttää. Valikoimme mukaan mahdollisimman vähän huoltoa vaativia, helposti mukana tulevien ohjeiden avulla asennettavia laitteita. Huomioimme tietysti myös erilaiset tarpeet. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kylmäkaapeista, viinikaapeista, kahviautomaateista sekä hanalaitteista.

Suurena juomatalona olemme vuosia kartuttaneet kokemusta laajan asiakaskunnan kanssa ja se näkyy toimintamme laadussa. Laitetoimittajamme ovat luotettavia toimijoita, jotka panostavat vastuullisempiin valintoihin ja huomioivat esimerkiksi laitemallien energiatehokkuuden. Muutamassa vuodessa erilaiset teknologiset ratkaisut ovat ottaneet jättiloikkia ja nykyään esimerkiksi energiaa säästäviä kylmäkaappimalleja saa jo hyvin kohtuulliseen hintaan.

Iso laiva kääntyy hitaasti, mutta muutoksen tuulet todellakin puhaltavat. Me hartwallilaiset teemme yhdessä asiakkaiden, kuluttajien ja toimittajien kanssa työtä yhteisen hyvän eteen – laite ja juoma kerrallaan.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys ja pian pääsemme näyttämään parhaat puolemme ja laitteemme myös teille. Olemme valmiita tekemään ananakset kanssanne.

Robert Nyari
Laitepalvelun päällikkö
Hartwall

Kespro-Palvelut-Hartwall-logo-600x179

Kirjoittaja toimii Hartwallin laitepalvelutiimin vetäjänä. Laitepalvelussa tehdään valtavasti työtä vastuullisten valintojen eteen. Se, että iso laiva kääntyy hitaasti, ei hidasta kehitystä, ja siksikin muutoksista pitäisi puhua enemmän.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä