Lihavinkki: Simppelisti kesän paras hampurilainen x 3

Kesälistan myydyimpiä annoksia tulee jälleen olemaan klassinen hampurilainen. Tänä kesänä se tarjoillaan yksinkertaisesti, mutta makuun panostaen.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Yksinkertaiset asiat maistuvat monesti paremmalta kuin huippuunsa viritetyt premium-annokset. Sama pätee hampurilaisiin. Tasalaatuiseen, maistuvaan hampurilaiseen tarvitaan parhaimmillaan vain yksi juju, ja tänä kesänä se on Lagerblad Foodsin pekonilla höystetty pihvi. Mitä muuta houkutteleva hampurilainen sisältää?

Kolme vinkkiä myyvään kesähampurilaiseen:

1 – Pihvi on tärkein

Valitse maukas, nopea ja aina yhtä hyvä pekoninen jauhelihapihvi, joka on valmiiksi kypsennetty pakaste. Nopeaan tarjoiluun ja pienempään hävikkiin täydellinen ratkaisu löytyy tietenkin Lihatukku Kespron pakastealtaasta.

2 – Helppo muunneltavuus

Asiakkaat etsivät aina jotain uutta. Hyvä perushampurilainen on helppo tuunata esimerkiksi trendikkäästi aasialaisvaikutteiseksi lisäämällä kokonaisuuteen tuoretta ananasta, teriyakikastiketta ja chilimajoneesia. Meksikoon päästään sujauttamalla pihvin päälle nachoja ja pico de galloa.

3 – Sämpylällä on väliä

Kun hampurilaisen perusasiat, eli pihvi ja sämpylä ovat kunnossa, ollaan hyvän äärellä. Vain kokeilemalla löytyy paras sämpylävaihtoehto omaan liikeideaan. Olisiko se tänä kesänä voinen briossi vai huipputrendikäs pretzel- tai croissant-sämpylä?

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä