Monipuolinen smoothie

Smoothieen sopivien makujen ja raaka-aineiden kirjo on valtava ja resepteistä voi kehittää eri versioita lähes rajattomasti. Smoothie bowl, take away -muki tai tarjoilu kauniissa lasissa – vaihtoehdot ovat loputtomat!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Smoothie on monipuolinen juoma, joka soveltuu nautittavaksi moneen eri tilanteeseen. Smoothiella täydentyy aamupala, se on erinomainen välipala ja ruokaisammalla versiolla voi tarvittaessa korvata lounaan.

Perinteiset marja- ja hedelmäsmoothiet toimivat aina kevyempänä juomana. Täyttävämpää smoothieta valmistettaessa on juomaan hyvä lisätä esimerkiksi viljaa, rahkaa tai heraproteiinijauhetta. Totutusti smoothien maut ovat makeahkoja, mutta suolainenkin versio ilahduttaa monia pikalounaan hakijoita vaikkapa viherjuoman muodossa.

Listan suunnittelua kannattaa lähestyä pohtimalla oman kahvilan asiakaskuntaa ja sen tarpeita. Näin tarjontaan löytyy oikeat maku- ja raaka-ainevariaatiot.

Tuotevinkki!

Uudet Menu-tuotesarjan mansikkasose ja mansikkarouhe soveltuvat erinomaisesti smoothieiden valmistamiseen. Jos käytät mansikkasosetta smoothien valmistuksessa, voit hyödyntää jääpaloja osana reseptiä. Jäinen mansikkarouhe toimii itse juoman jäähdyttäjänä.

Vitriinin vetonaulasmoothie viimeistellään näyttäväksi

Smoothieista saa vitamiineja ja virtaa! Niillä on mahdollista loihtia myös silmänruokaa helposti. Nosta vitriinisi houkuttelevuutta kertaheitolla ja tarjoa asiakkaan aisteja hivelevä värisuora juomilla.

Tarjoilumuoto voi olla myös smoothiekulho, joka mahdollistaa annoksen koristelun eri tavalla. Smoothien pinnalla marjat, hedelmät, pähkinä ja siemenet tuovat annokseen näyttävyyttä ja myös nautittaessa purutuntumaa. Syötävillä kukilla viimeistelty kulho on todellinen visuaalinen vetonaula.

Take away -tuotteena juotava, pillillä nautittava versio on toki ykkösvalinta.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä