Paremmat valinnat ruokapakkauksissa kantavat pitkälle

Hyvä maine on foodservice-alan toimijan elinehto. Kriittistä ovat luonnollisesti ruoan laatu, palvelun taso ja ruokaturvallisuus, mutta valinnat ruokien pakkausten ja keittiötuotteiden materiaaleissa kasvattavat tärkeyttään.

Julkaistu

Teksti

Fredman

Kuvat

Fredman

Kaupallinen yhteistyö

Fredman

Kuluttajien tiedostavuus – jopa vaativuus – vastuullisempien ruokapakkausten, kuten take away -rasioiden osalta lisääntyy kohisten. Koti- ja ammattikeittiöihin keittiötuotteiden valmistajana Fredman Group uskoo, että kysyntä ja tarve kierrätettäville ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettaville materiaaleille kasvaa jatkuvasti.

Miten hyvä valinta tehdään?

fredman-pro-pakkaukset-09152 sandwich

Kierrätettävyys on kaiken A ja O: herää pahvi!

Erityisesti take away- ja erilaisten ruokapalveluiden ruokapakkauksissa muoville löytyy korvaajia uusiutuvista, paremmin kierrätettävistä raaka-aineista. Fredmanin Comple® take away -vuoat ovat innovatiivinen esimerkki toimivasta kartonkipakkauksesta, joka soveltuu ruoan kuumentamiseen, pakastamiseen, säilyttämiseen ja kuljettamiseen turvallisesti.

Ruoan tulee säilyä, maistua ja näyttää hyvältä, jo pakkauksessa. Tilatun ruoan pitää saapua asiakkaalle lämpimänä tai sellaisena kuin se oli suunniteltu.

Ruokaturvallisuus ja laatu säilyvät, hävikki vähenee ja pakkaus on helposti asiakkaan kierrätettävissä kartonkijätteenä. Ominaisuuksiltaan kartonkinen Comple-vuoka on niin toimiva, että aterioita voidaan kypsentää uunissa ja kuljettaa vuoissa pitkiäkin matkoja kuumana tai kylmänä. PET-kalvolla pinnoitetut ja siten rasvankestävät vuoat sopivat Comple-lämpölaatikkoon yhdessä sarjan muiden ateriatuotteiden kanssa.

Fredman-Comple-rasia--highres-8

Raaka-aineiden alkuperän jäljitettävyys

Yhä useampi foodservice-alan toimija haluaa tietää keittiötuotteiden ja ruokapakkausten raaka-aineen alkuperän. Siksi, koska tämä kiinnostaa heidän asiakkaitaan enenevässä määrin.

Vastuullisen hankinnan ja toimitusketjumme läpinäkyvyyden ansiosta Fredmanilla tiedetään tarkalleen käytettyjen materiaalien alkuperä. Kaikki tuotteet ovat jäljitettävissä.

Fredman valmistaa kaikki tuotteensa uusiutuvalla sähköllä Rauman Lapin tehtaassa, kotimaisiin raaka-aineisiin panostaen. Tavoitteena on, että vuoteen 2030 mennessä kaikki Fredmanin tuotteet valmistetaan kierrätettävistä ja uusiutuvista raaka-aineista.

Pitkälle kantavat, kestävät ja vastuulliset valinnat ruokapakkauksissa ja muissa keittiötuotteissa ovat nykyään jopa yllättävän helppo tehdä ja samalla vaalia oman toiminnan mainetta. Vaihtoehtoja on runsaasti. Laadun ohella tärkeintä on varmistaa tuotteiden helppo kierrätettävyys sekä niiden valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden alkuperä.

Valitsemalla ruokapakkaukset ja keittiötuotteet Fredmanin valikoimasta, annat tukesi suomalaiselle työlle.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä