Reinin Liha palvelee räätälöidysti osana Lihatukku Kesproa

Perinteikäs lihatoimittaja Reinin Liha tunnetaan erityisesti laadukkaista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelustaan.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Tuija Holttinen

Kuvat

Tero Ikäheimonen

Reinillä on erityisesti keskitytty karitsan- ja naudanlihaan. Suuri osa lihoista tulee Sörnäisten leikkaamolle tunnetuilta suomalaisilta kasvattajilta kokonaisina ruhoina. Reinin Lihan leikkaamossa työpäivä alkaakin jo aamuvarhain, jolloin päivän tuotantoa aletaan valmistella.

Heti kuuden aikaan leikkaamon työntekijät ovat jo täydessä työssä leikkauspöytien äärellä. Isolla sirkkelillä ruho paloitellaan ensin pöydällä käsiteltävän kokoisiksi kimpaleiksi ja siitä edelleen superterävillä veitsillä ammattitaitoisesti tilausten mukaisesti. Ruho hyödynnetään kokonaan.

Kaikki ruhon osat ovat arvokkaita, ja tarvittaessa Reinin Lihasta annetaan sopivimmat reseptit ja tarkat ohjeet erilaisten lihan osien valmistamiseen.

Laadukasta käsityötä

Leikkaamosta käsityönä leikatut lihat siirtyvät pakkaamoon, jossa niinikään jokainen erä pakataan käsin asiakkaan tilauksen mukaisesti odottamaan kuljetusta.

Oma leikkaamo mahdollistaa erilaisten leikkuutapojen toteuttamisen ja sellaisen laadun tarjoamisen, jota asiakkaan on vaikea muutoin saada. Esimerkiksi pakkaamaton jauheliha ja Ahvenanmaan karitsan pääsiäispaisti ovat suosikkituotteita, jotka nyt ovat mahtavasti saatavilla myös Kespron asiakkaille.

Ahvenanmaalaista karitsaa

Suurin osa Reinin Lihan myymästä karitsanlihasta tulee Ahvenanmaalta. Siellä karitsat laiduntavat kesän vapaasti ulkona ja saavat luonnon tarjoaman ravinnon lisäksi herkutella kasvattajien istuttamilla yrteillä. Saaristokaritsan liha on vähärasvaista ja hyvin kypsyvää, ja aromi on hieno ja mieto.

Reinin lihan jauhelihapihvejä myyntipakkauksissa

Täydellisiä burgerpihvejä

Leikkaamon kupeessa on oma tila jauhelihan ja burgerpihvien valmistukseen. Reinin Lihan tarpeiden mukaan valmistettu burgerkone tekee sekä karitsan- että naudanjauhelihasta täydellisiä burgerpihvejä, joista jokainen viimeistellään käsin ja nostetaan yksi kerrallaan pakkaukseen. Karkeus on halutun mukainen ja rasvaprosentti ihanteellinen burgerpihviin.

Reinin Lihassa tavoitellaan aina parasta mahdollista asiakaskokemusta. Pelkkä hyvä tuote ei yksin riitä, vaan ammattikeittiöiden asiakkaita halutaan palvella kokonaisvaltaisesti. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi tarjolla on aina tietoa raaka-aineen saatavuudesta ja käyttötavoista. Reiniläiset auttavat myös ruokalistojen suunnittelussa ja suosittelevat raaka-aineita.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä