Säästä kustannuksissa vaihtoehdoista tinkimättä

Vähemmän on enemmän myös kesäruokalistojen laajuudessa. Vaihtelevuutta ja makua annoksiin saat kastikevalikoimalla, jonka suunnitteluun kannattaa kiinnittää huomiota myös kesäravintoloissa.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Adobe Stock

Monesti maltillinen, muutaman annoksen ruokalista toimii käytännössä paremmin kuin sivukaupalla vaihtoehtoja tarjoava menu. Kun halutaan pitää kulut ja keittiöhenkilökunnan esivalmistelutyöt maltillisina, on kannattavaa valmistaa yksi hyvä tumma kastike tai kastikepohja, jota voi helposti varioida eri ainesosilla. Samalla voi panostaa enemmän suurivolyymisten esivalmisteiden reseptiikkaan ja valmistukseen.

On hyvä huomioida, että ruokalistalta löytyisi edullisia kokolihoja, kuten kananrintaa, possun kylkeä, possun ulkofilettä tai lehtipihviä. Klassisella punaviinikastikkeella kruunaat liharuoat. Uudenlaisia makuja lihoihin saa varioimalla saman kastikepohjan eri komponenteilla. Kokosimme valmiit ainesosaideat ja vinkit helppoihin kesämenun kastikkeisiin, kokeile!

5 eri tapaa maustaa laktoositon ja gluteeniton Menu Punaviinikastike tai Menu Paistikastike

  • kermaa, rapeaksi paistettua pekonia ja ruskistettua sipulia
  • Rotisseur-sinappia ja ruohosipulia
  • tuoreita yrttejä
  • herkkusienikuutioita ja tryffeliöljyä
  • tomaattikuutioita, kapriksen marjoja ja yrttejä

Tuotteet Kesprosta

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä