Tervetuloa muuttamaan maailmaa Gold&Green vegeruoalla

Maukkaan kasvisruoan tarjoaminen ravintolassa on yksi tie siihen, että kestäviä ruokavalintoja aletaan tehdä laajemminkin. Mutta muutos tapahtuu vain hyvän maun kautta, ja sitä tarjoaa helposti Gold&Green®.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Kuvat

Valio

Ravintolat ja joukkoruokailu tuovat uusia trendejä asiakkaidensa ulottuville ja saavat kokeilemaan uutta.

”Kasvisruokaan panostaminen on varmasti kannattava satsaus: maukas vegeannos sopii hyvin monelle, ellei useimmille asiakkaalle ja se voi nousta kilpailueduksi. Kasvisruoan parkkeeraus listan viimeiseksi tai linjaston sivupöydälle ei ole enää tätä päivää”, sanoo Valion Gold&Green® -liiketoiminnan kehityspäällikkö Sanna Antola.

Luotettavat ja tunnetut raaka-aineet

Gold&Green® -tuotteet syntyivät vuonna 2015 halusta kattaa lautaselle hyvänmakuista ja proteiinipitoista kasvisruokaa. Nyhtökaura® ja Delikaura® ovat jo valloittaneet hyvän ruoan ystävien sydämiä ympäri maailman, ja niillä on erittäin hyvä tunnettuus. Nyhtökaura® ja Delikaura® listallasi ovatkin lupaus siitä, että tarjolla on maukas ja ravitseva annos. Kuluttajat saavat syksyllä hyvän muistutuksen klassikoista, sillä Gold&Green® brändi uudistuu värikkääseen visuaaliseen ilmeeseen näyttävän mainonnan voimin.

”Nyhtökaura® ja Delikaura® ovat kasvisruoan perusraaka-aineita, jotka ammattilainen voi maustaa mielensä mukaan tai valita valmiiksi maustettuja vaihtoehtoja silloin, kun se esimerkiksi kiire- ja resurssitilanteeseen sopii”, Antola kertoo.

Nyhtökaura® on rapeaksi paistuva miellyttävän suutuntuman kasviproteiini, joka imee itseensä makuja. Se on kypsäksi valmistettu mutta tulee aina kuumentaa – pannulla tai uunipaahdolla. Maustetta saa laittaa 20 % enemmän kuin laittaisit vaikkapa jauhelihaan.

Valio maustekartta Valion ammattilaissivuilta löytyy kätevä Nyhtökaura® maustekartta. Maustekartta sisältää seitsemän öljypohjaista mausteseosreseptiä, joilla syntyvät helposti esimerkiksi Intian tai itäisen Välimeren keittiöstä tutut maut.

Kuluttajapakkauskoossa syksy tuo tullessaan kaksi uutuusmakua, Gold&Green® Nyhtökaura® Mexico ja Marrakesh.

Delikaura® puolestaan on melkeinpä käsittämättömän suoraviivainen vegeproteiini, jota voi käyttää ihan sellaisenaan – vaikkapa leipien välissä, salaattibuffassa, texmexissä tai pizzan päällä.

”Delikaura® ja Nyhtökaura® ovat nopean käsittelyn raaka-aineita, joilla syntyy hyvänmakuista kasvisruokaa laajasti makaronilaatikon kaltaisista kotiruoista aina aasialaisiin wokkeihin. Pitkään keittelyyn ja haudutukseen ne eivät sovi, ja silloin kannattaa valita Gold&Green® Vegekuutio”, Antola suosittelee.

Lisäkkeitä vaille käyttövalmiit tuotteet

Entäpä, jos tarvitaan mahtava vegeproteiini tarjottavaksi ihan sellaisenaan? Siinä tapauksessa oikein hyvänmakuinen ja toimiva ratkaisu ovat Gold&Green® Vegenugetit tai syksyn uutuus, kuluttajatesteissä voittoisa Vegeleike. Ne on helppo paistaa rapsakaksi ilman rasvakeitintä GN-vuoassa uunissa.

Gold&Green® syksyn 2023 uutuudet


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä