Valloita maukkaalla burgerkastikkeella

Laadukkaan burgerelämyksen salaisuus piilee usein kastikkeessa. Kastike toimii burgerin mehevöittäjänä, mutta sillä on mahdollista myös erottautua.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Moni ravintola pohtii, miten omalla burgermenulla voisi erottautua tarjonnan ollessa runsasta. Sämpylöiden ja pihvien valmistaminen itse on yksi tapa, joka vaatii kuitenkin merkittävästi työtunteja. Siksi monesti on kannattavampaa käyttää aikaa kastikkeiden ja muiden täytteiden personointiin sekä annoksen huolelliseen valmistamiseen.

Kastikkeella on merkittävä rooli burgerissa, sillä se tuo mehevyyttä ja sitoo makuja yhteen. Uskalla testata uusia erilaisia makuja. Kokeile burgerkastikkeiden klassikon, majoneesin, maustamisessa esimerkiksi erilaisia yrttejä, soijakastiketta, limeä ja kuivamausteita. Erilaisten tuunattujen majoneesien pohjana toimii erinomaisesti Menu Täysmajoneesi.

Pinnalla nyt

Kastike mehevöittää ja tasapainottaa burgerin makuja, mutta sillä voi tarjota myös uusia makuelämyksiä. Mitkä maut trendaavat nyt burgermajoneeseissa?

Burgerkastikkeet ja täytteet ovat varioitavissa ja maustettavissa lähes rajattomasti. Mahdollisuuksia on monia, kunhan maut ovat tasapainossa ja sopivat ravintolan liikeideaan.

Täytteistä tulee löytyä sekä happoa, että täyteläistä makua antavaa umamia. Trendikkäitä majoneeseja meillä ja maailmalla maustavat tällä hetkellä muun muassa tryffeli, inkivääri ja sriracha. Myös savustetut maut, erilaiset sipulihillokkeet, fermentoidut ketsupit ja tsatziki ovat pinnalla. Kokeile uusia kastikkeita ennakkoluulottomasti. Suunnittele maut ravintolan liikeideaan sopivaksi ja valmista kastike huolellisesti.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä