Lisää kasviksia lounaspöytään, tee vihreä uudenvuodenlupaus!

Laadukkaat, kevyesti kypsennetyt ja maustetut kasvikset maistuvat asiakkaille. Miksi et lisäisi niitä entisestään ­lounaan salaattipöytään?

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Sesongin kasvikset ovat herkullisempia ja edullisempia, joten ne kannattaa ottaa osaksi salaattipöytää. Sesongin tuotteet varmistavat, että lounas on trendikäs, monipuolinen ja vihreämpi. Kasvisten lisääminen tarjontaan on myös ympäristöteko.

Kauden kasvisten käsittelyksi riittää pesu, kevyt paahtaminen ja marinointi. Varsinkin niiden ylikypsennystä tulee välttää. Alkuvuoden sesongin valikoima on suppea lounaan salaattipöytää ajatellen, mutta valikoiman vakiotuotteet, kuten parsakaalit, ovat helposti saatavilla ympäri vuoden.

Vihreä uudenvuodenlupaus on ajankohtainen ideologia, johon koko henkilökunta sitoutuu. Monipuolisempi salaattipöydän tarjonta on positiivinen muutos niin sisäisesti kuin asiakkaiden näkökulmasta.

Resepti: Rapsakat parsakaalinuput

Ainekset

  • Menu Parsakaalinuppuja
  • Menu Rypsiöljyä
  • Menu Hienokiteistä merisuolaa
  • Menu Sitrusvinegretteä
  • seesaminsiemeneniä

Tee näin

  1. Pyörittele parsakaalinuput kevyesti öljyssä ja lisää suola.
  2. Paahda nuppuja muutama minuutti 220 asteessa ja jäähdytä.
  3. Lisää vingerette ja paahdetut seesaminsiemenet.

Tuotteet Kesprosta

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä