Juomavinkki: God Morgon® – Baby please go smoothie with me

Uudelleensuljettavat, makeuttamattomat ja vegaaniset God Morgon® marja- ja hedelmäsmoothieuutuudet säilyvät huoneenlämmössä, mutta maku ja aistittavat ominaisuudet ovat parhaimmillaan viileästä myytynä.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Eckes-Granini Finland

Kuvat

Eckes-Granini Finland

Kaupallinen yhteistyö

Eckes-Granini Finland

Helppoutta, hyvää makua ja lisämyyntiä On-the-Go myyntiin

Laadukkalla ja tunnetulla God Morgon® mehubrändillä on kaksi hyvänmakuista smoothieta, jotka voi myydä sellaisenaan aamu- tai välipalaksi. Ne sopivat myös osaksi ateria- tai välipalakomboja.

God Morgon® smoothiet on helppo ottaa mukaan treeneihin, matkoille ja melkein mihin vain, sillä tuotteissa on pakkauksiin kiinni jäävät, uudelleen suljettavat korkit.

Sarjasta löytyy kaksi eri makuvaihtoehtoa; punainen marjamaku ja uusi keltainen hedelmämaku. Kumpikin on vegaanisia sekä banaanittomia eikä niihin ole lisätty sokeria.

Tilaa God Morgon® tuotteet Kesprosta

Kespro Eckes GodMorgon smoothiet

Varastoi huoneenlämmössä – myy kylmästä

God Morgon® smoothiet on pakattu aseptisiin kartonkipakkauksiin. Pakkausteknologia ja aseptisen pakkauksen ominaisuudet mahdollistavat sen, että tuotteita voi turvallisesti säilyttää myös huoneenlämmössä. Tuoteturvallisuus ei ole vaarassa huoneenlämmössä säilytettäessä.

Kylmässä säilytettynä tuotteen aistittavat ominaisuudet ovat parhaimmillaan ja marjojen sekä hedelmien omat luonnolliset vitamiinit säilyvät parhaiten.




Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä