Herkullinen puurotrendi saapui Suomeen

Puurot trendaavat maailman ruoka-pääkaupungeissa, kuten Kööpenhaminassa ja Tukholmassa. Miksi vanha aamiaisklassikko on nyt pinnalla?

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Puurojen suosio on lisääntynyt viime vuosina ja trendi on saapunut myös Suomeen. Nyt ei puhuta yksinkertaisesta aamiaiskaurapuurosta, vaan eri tavoin höystetyistä, pitkään ja hartaasti hiutaleista tai suurimoista haudutetuista herkkupuuroista.

Puuro on paitsi terveellinen, myös maukas ruoka, joka maistuu foodieiden ja hyvinvoinnistaan huolehtivien lisäksi monille nostalgiannälkäisille. Puuroannokset sopivat erilaisten liikeideoiden ravintoloihin varioitavuutensa ansiosta. Kokeile rohkeasti, kun uudistat listaa ja yllätä ruokailijat positiivisesti puurolla!

Pähkinöitä, siemeniä ja hedelmiä

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0049 SYVÄ kopio

Paahdetut pähkinät ja siemenet sopivat loistavasti puurojen lisukkeiksi. Hedelmät voi tarjota marinoituina tai jopa pikkelöityinä.

Mansikkaa, mustikkaa ja hamppua

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0051 SYVÄ kopio 2

Tuoreet marjat, kuten mansikka ja mustikka, ovat loistavia puuron lisukkeita. Hampunsiemenet ovat erinomainen kokonaisuuden täydentäjä.

Kananmunaa ja raejuustoa

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0052 SYVÄ kopio 2

Kananmuna soveltuu erinomaisesti puuron lisukkeeksi. Kokeile keitettynä, munakokkelina tai yllätä uppomunapuurolla! Entistäkin ruokaisamman version saa, kun lisää annokseen raejuustoa. Viimeistele ruohosipulilla, siemenillä ja öljyllä.

Hedelmiä, shiso-lehteä ja siemeniä

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0048 SYVÄ kopio

Sulata ja marinoi pakastehedelmät puuron lisukkeiksi. Lisää ripotteina paahdettuja seesaminsiemeniä ja hienonnettua shiso-lehteä.

Mustikkaa, pekaanipähkinää ja kukkia

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0047 SYVÄ kopio

Marinoiduilla pakastemustikoilla saa puuroon voimakkaita makuja. Pekaanipähkinät täydentävät annosta makuvivahteella ja rapealla suutuntumalla. Syötävät kukat viimeistelevät kokonaisuuden.

Viikunaa ja mangoa

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0046 SYVÄ kopio

Lähes kaikki tuoreet hedelmät sopivat sellaisenaan puuron lisukkeeksi. Kokeile esimerkiksi viikunan ja mangon yhdistelmää.

Omenaa ja vadelmarouhetta

aamiais- ja jälkiruokaratkaisut puurot 0050 SYVÄ kopio

Marinoi omenalohkot ja tarjoile puuron päällä paahdettujen kookoslastujen ja vadelmarouheen kanssa.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä