Juomavinkki: Tails Cocktails – cocktailit helposti laadusta tinkimättä

Valmiiksi sekoitetut juomat tehostavat toimintaa ja säästävät aikaa ravintolassa. Tails Cocktails -tuoteperheen klassikkococktailit valmistuvat käden käänteessä. Lisää jäät, ravista ja kaada – juoma on tarjoiluvalmis!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Bacardi

Kaupallinen yhteistyö

Bacardi

Baarityöskentelyssä cocktailien ja muiden juomien esivalmistelu on ensiarvoisen tärkeää. Esivalmistelu tehostaa toimintaa ja parantaa kannattavuutta säästämällä aikaa baaritiskin takana. Yksi tapa on käyttää valmiita cocktailsekoituksia, jotka sujuvoittavat prosessia. Nopea palvelu on mahdollista, kun juomien ainekset sekoitetaan etukäteen ja säilytetään kannuissa tai annostelijoissa.

Helppojen ratkaisujen juomatrendiin kuuluu myös valmiiksi sekoitetut ja pakatut juomavalmiit (RTD) cocktailit. Ne ovat tölkkeihin tai pulloihin pakattuja juomia, joihin ei tarvitse sekoittaa muita aineksia. Mintelin mukaan alkoholipitoisten esivalmistettujen cocktailien myynti kasvoi 226 % vuosina 2016–2021, mikä tarkoittaa yhtä nopeimmin kasvavista segmenteistä ravintola-alalla. Tämä nopeampi valmistustapa mahdollistaa baarihenkilökunnan keskittymisen palveluun ja asiakaskokemuksen parantamiseen.



FY23 Tails B2B Espresso Martini Lifestyle 1500x1000

Esivalmistetut TAILS COCKTAILS -juomat – laadukasta helposti

TAILS COCKTAILS tarjoaa eksklusiivisen valikoiman premium-tason esivalmistettuja cocktaileja. TAILS COCKTAILS yhdistää käsintehtyjen cocktailien maun ja monipuolisuuden helpolla tavalla ja tasalaatuisesti. Brändi on lähtöisin Lontoosta vuonna 2010, ja visionaan sillä on tehdä korkealaatuisista cocktaileista helpommin saatavia. TAILS COCKTAILS onkin saavuttanut esivalmistuksen edelläkävijyyden vuosien kokeilun ja reseptien hienosäädön jälkeen. Jokainen juoma pohjautuu laadukkaaseen alkoholiin. Brändin nimi ja sulkasymboli saivat inspiraationsa vanhasta tarinasta vuodelta 1779, jossa taverna käytti kukon sulkia alkoholipitoisten juomien sekoittamiseen. Juomat tunnettiin "cock-tailina", kukon juhlavia sulkia kunnioittaen!

FY23 Tails B2B Passion Fruit Martini Lifestyle 1500x1000

Lisää jäät, ravista ja kaada – valmista!

TAILS COCKTAILS tarjoaa ratkaisun premium-cocktailien valmistukseen helposti ja tasalaatuisesti, milloin ja missä tahansa. Laadukkaiden cocktailien tarjoilu hoituu asiakkaille nopeasti ja kannattavasti, mausta tai laadusta tinkimättä. Lisää vain jäitä, ravista ja kaada lasiin. Asiakkaan juomanautinnon viimeistelee tyylikkäästi koristeltu juoma.

Valikoimassa: Espresso Martini, Whisky Sour, Passion Martini ja Mojito.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä