Kahvi ja pulla – suomalainen klassikko

Kahvila on kohtaamispaikka, missä vieraiden on mahdollista unohtaa hetkeksi arjen kiireet. Sen ikonisimmat tuotteet ovat suomalainen klassikko, kahvi ja pulla. Nämä kaksi tuotetta takaavat sopivalla hinnoittelulla tasaisen asiakasvirran kahvilaan.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kahvi ja pulla ovat täydellinen pari. Ne muodostavat yhdessä nautittuna hyvin suomalaisen elämyksen, jossa menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus kohtaavat ainutlaatuisella tavalla. Edullinen klassikkoyhdistelmä toimii hyvin myös kutsuna spontaaniin kahvihetkeen. Erikoiskahvin ja -pullan yhdistelmä voi perustellusti olla korkeampi hinnaltaan.

Hinnoittelulla voi säädellä kahvilan asiakasvirtoja. Edullisella hinnalla klassikkopari toimii sisäänvetotuotteena. Asiakasvirtojen saavuttaessa toivotun tason, voi kahvin ja pullan hintaa korottamalla saavuttaa korkeamman katteen ja maltillisemmat asiakasvirrat, jolloin aikaa jää henkilökohtaisempaan palveluun.

Online-Large-1000x-lanseeraus 01-2024 cafe&vitriini kahvit ja pullat 0024

Perinteisen pullan suosion lisäksi erilaiset kahvipaahtoasteet ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisessa kahvikulttuurissa ja kuluttajat toivovat löytävänsä valikoimasta vaihtoehtoja. Tämä avaa merkittävän mahdollisuuden erottua kilpailijoista tarjoamalla ainutlaatuisia kahvielämyksiä, mutta myös päänvaivaa: millaista kahvia asiakkaat haluavat nauttia kahvilassa ja mitä puolestaan kotona? Oman asiakaskunnan tunteminen on tärkeää, jota helpottaa avoin vuoropuhelu, tarkka kuunteleminen ja menekin seuranta. Rohkea uudenlaisten kahvien kokeilu on hyvä keskustelunavaus asiakkaiden kanssa.

Vaaleapaahtoinen kahvi on suomalaisten perinteinen suosikki, jota ei kannata jättää pois tarjonnasta tummapaahtoisen kahvin rinnalta. Pidä molemmat! Kespron laajasta valikoimasta löydät niin kahvipavut kuin valmiiksi jauhetut kahvit – tietenkin eri paahtoasteilla.

Kahvivalikoimaa kannattaa peilata liiketoimintaan ja tehdä valintoja, tarjoaako kaikkia kahvityyppejä vai keskittyykö vain tiettyihin. Volyymi ja asiakastarpeet ovat apuna mietinnässä.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä