Kespro Tuoretukku palvelee

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus.

Julkaistu

Teksti

Eeva Lauronen

Kuvat

Vilja Harala, Sami Heiskanen

Asiakkaan tarpeet ovat Kespro Tuoretukun valikoimissa aina keskiössä. Jatkuva vuoropuhelu asiakkaan kanssa sekä myynnin tarjoama näkemys takaavat sen, että asiakas löytää Kespron valikoimasta juuri toivomansa tuotteen. Apuna valikoiman suunnittelussa ovat myös datan kautta luettavat trendit ja huomiot.

”Palvelemme useita erilaisia asiakaskanavia ja liikeideoita, mikä tuo omat haasteensa valikoiman rakentamiseen. Valikoima on erittäin laaja, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme leveyttä ja syvyyttä kaikissa kategorioissa”, tuoretuotteiden osto- ja myyntijohtaja Nora Hortling Kesprosta sanoo.

MN0422 Kespro Tuoretukku palvelee Nora Hortling Tuoretuotteiden osto- ja myyntijohtaja Nora Hortling

Kespron tuotevalintoihin vaikuttavat myös vastuullisuus ja tuoteturvallisuus. Hankintaa ohjaavat muun muassa Keskon kestävän kehityksen linjaukset, jotka vaikuttavat siihen, mitkä tuotteet päätyvät valikoimiin.

”Sertifikaatit sekä Code of Conduct ovat tässä työkaluna. Tuoteturvallisuus on tietenkin kaiken A ja O. Asiakkaiden pitää pystyä luottamaan siihen, että Kespron kautta hankkiessa kaikki tuotteet ovat turvallisia. Tämän vuoksi selvitämme hankintaketjua perinpohjaisesti ennen yhteistyön aloitusta ja valvomme hankintaketjua myös toiminnan aloituksen jälkeen.”, Hortling sanoo.

Tiivis vuoropuhelu pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneiden kanssa takaa sen, että olemme Kesprossa aina ajan tasalla ja pystymme tarjoamaan parhaan ja sesongin mukaisen valikoiman asiakkaillemme", Hortling sanoo.

Jotkut tuotteet ovat saatavilla vain tiettyinä vuodenaikoina.

"Kespron valikoima rakennetaan asiakaslähtöisesti ja eri asiakastarpeita huomioiden. Suosimme aina kotimaisen sadon antimia, kun niiden kasvukausi on parhaimmillaan. Tarjoamme kuitenkin niille asiakkaillemme, jotka etsivät kustannustehokkainta ratkaisua mahdollisuuden valita myös kesäkaudella tuontituote kotimaisen vaihtoehdon rinnalla”, Hortling toteaa.

Kespro 2022 tukku tukkuhenkilo rullakko

Asiakas ohjaa valikoimamme rakentumista hyvin vahvasti.
Nora Hortling, Kespro

Kespron valikoimaan vaikuttavat myös trendit. Kotimaiset ja kansainväliset messut, ruokaan liittyvä media, sosiaalinen media sekä globaalit kulutustrendit otetaan valikoiman suunnittelussa huomioon. Pakkauskokoja suunnitellessa Kespro huomioi asiakkaiden tarpeet.

”Pyrimme pakkausoptimoinnilla löytämään mahdollisimman monikäyttöisen pakkauskoon, joka sopisi useimmille asiakkaille, mutta ymmärrämme myös pienempien määrien tarpeet. Tästä syystä meiltä löytyy enenevässä määrin pienmyyntieriä useammalle tuotteelle”, Hortling kertoo.

Lisäksi Kespro Tuoretukku tarjoaa runsaasti tuotteita, jotka ovat saatavilla ympäri vuoden, vaikka tuotteiden rooli korostuu tiettynä vuodenaikoina juhlasesongeista johtuen. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi mäti, riista pakasteena, graavikalat, sillit, uudet perunat.

”Koska valikoima on näin laaja, on tärkeää, että asiakas löytää helposti omaan liikeideaansa sopivan tuotteen. Tilauskanavassa on liha-, kala- ja vihannestukkusivut, joilta voi lukea aina ajankohtaista tietoa valikoimista ja sesongeista. Tuotamme myös paljon erilaisia vinkkejä ja reseptiikkaa eri tuotteista ja kokonaisuuksista helpottaaksemme asiakkaiden valintoja.”


Sesongit vaikuttavat valikoimaan

Etenkin hevissä sesongit vaihtuvat tiuhaan, ja sama tuote voi olla vuoden aikana sesongissa eri puolilla maapalloa.

Tiivis vuoropuhelu pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneiden kanssa takaa sen, että olemme Kesprossa aina ajan tasalla.
Nora Hortling, Kespro

MN0422 Kespro Tuoretukku palvelee E.Eriksson Kalatukku E. Erikssonilla ammattitaito ja monipuolinen valikoima mahdollistavat Kespron asiakkaille laajan tuorekala- ja seafood-tarjonnan.

Kalatukku Kespro on vastuullinen kumppani kalakaupoilla

Kalatukku Kespron valikoimaa ohjaavat erityisen tiukat tuotelaatu- ja vastuullisuuskriteerit. Valikoimassa on arkea helpottavia hyvän hintapisteen tuotteita, kuten fileitä ja annospaloja. Kalatukku tarjoaa asiakkailleen myös pidemmälle jalostettuja sekä esikypsennettyjä tuotteita.

Kalatukku E. Eriksson on osa Kesproa ja mahdollistaa Kespron valikoimalle monipuolisen tuorekala- ja seafood-valikoiman. Näin Kalatukku Kespro pystyy vastaamaan myös ravintoloiden erikoisempiin toiveisiin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi partaveitsisimpukoita ja ostereita.


MN0422 Kespro Tuoretukku palvelee Reinin liha Reinin Lihan laadukkaat tuotteet tavoittavat Kespron kautta asiakkaat ympäri Suomen.

Lihatukku Kespro tarjoaa sujuvamman arjen

Lihatukku Kespron valikoima sisältää suuren osan kotimaisten lihatalojen tuotteista, arvostetun Menu-tuotesarjan lihat sekä lihajalosteet. Lisäksi valikoimassa ovat laadukkaat, kansainväliset Kespron maahantuomat tuotemerkit, joilla voi erottautua muista.

Kespron asiakas voi vapaasti valita Lihatukun valikoimasta omaan liikeideaansa parhaiten sopivat raaka-aineet esikäsittelyasteen, hinnan ja alkuperän mukaan. Reinin Liha on osa Kesproa, joten pienen, perinteikkään liha-alan artesaaniyrityksen karitsat, mallaspossut ja muut laadukkaat lihatuotteet tavoittavat Kespron logistiikan avulla asiakkaat valtakunnallisesti.

Lihatukku Kespro sujuvoittaa asiakkaan arkea, kun yhdellä toimituksella voi tilata kaiken tarvittavan. Noutotukkuja voi hyödyntää myös tekemällä raaka-ainetäydennyksiä juuri silloin, kun asiakas sitä tarvitsee.


AdobeStock 217925639

Vihannestukku Kespro palvelee ympäri vuoden

Vihannestukku Kespron intohimona ovat ensiluokkaiset hedelmä-, vihannes- ja kukkavalikoimat. Ne elävät sesongissa ja tarjoavat asiakkaalle aina kauden parhaat mahdolliset raaka-aineet juureksista kukkasiin. Hevitukun asiantuntijatiimi tekee jatkuvasti työtä valikoiman monipuolistamisen, toimitusketjun varmuuden, laadunvalvonnan, myyntieräkokojen ja pientuottajayhteistyön kehittämiseksi.

Vihannestukku Kesprosta on saatavilla laaja kotimaisten tuotteiden valikoima, oman maahantuonnin tuotteet ja eksoottiset hevit. Lisäksi tarjolla on koko ajan kasvava luomutuotteiden valikoima, runsaasti pientuottajien tuotteita sekä ravintoloiden tarpeisiin räätälöity kukkavalikoima. Tiimi pyrkii aidosti toteuttamaan kaikki asiakastoiveet – rakkaudesta lajiin!


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä