Lihavinkki: Kerro ruoan alkuperästä ravintolan asiakkaille

Kotimaisen ruoan arvostus on lisääntynyt. Suomalaisista raaka-aineista, kuten Atrian Perhetilan lihatuotteista, kannattaa kertoa ravintolan asiakkaille, sillä raaka-aineistaan ylpeä ravintola antaa itsestään aina laadukkaan mielikuvan.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Atria

Kuvat

Atria

Näinä poikkeuksellisina aikoina kotimaisen ruoan arvostus on korostunut. Atrian tekemän tuoreen Kokkibarometri-tutkimuksen mukaan jopa 91 % keittiöammattilaisista näkee kotimaisen ruoan arvostuksen nousevan. Ruoantuotannon ja elintarviketeollisuuden rooli kansallisen huoltovarmuuden turvaajana on tavallistakin suurempi. Suuret ruokatalot, kuten Atria, voivat todella vaikuttaa tähän, sillä koko tuotantoketju on heidän käsissään.

Myös kuluttajat arvostavat yhä enemmän ruoan turvallisuutta ja tietoa raaka-aineiden alkuperästä ravintolapalveluja ostaessaan. Kestävästi tuotetun suomalaisen lihan käyttäminen on kilpailuetu, joka kertoo ruoan laadusta sekä vastuullisuudesta. Suomalaisten raaka-aineitten käyttämisellä voi lisätä asiakkaiden luottamusta ravintolan palveluita kohtaan.

Ravintolan asiakkaille kannattaa kertoa ruoan alkuperästä: Kun henkilökunta tuntee raaka-aineet, on tuotteen takana olevan tarinan, kuten suomalaisuuden, kertominen helpompaa. Raaka-aineistaan ylpeä ravintola antaa aina laadukkaan ja ammattimaisen kuvan itsestään.

Hyvä ruoka tulee läheltä

Kaikki Atria Perhetilan lihatuotteet ovat aina 100-prosenttisesti kotimaisia. Maailman puhtain ruoka syntyy, kun liha on peräisin terveestä suomalaisesta tuotantoeläimestä, eläimet syövät puhdasta rehua, joka koostuu pääosin kotimaisesta viljasta. Eläinten tuotanto on tarkasti valvottua, eettistä ja turvallista.

Atrialle lihan tuottavat yli 5000 perhetilaa ympäri Suomea. Nämä perheet pitävät huolen siitä, että suomalaista ruokaa on saatavilla joka päivä.

Atria-merkki on tae siitä, että liha on peräisin suomalaiselta maatilalta.

Atria tuntee lihan alkuperän

Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan Atrian koko ruokaketjussa, todistetusti. Tuotteiden matka pellolta pöytään on täysin avoin ja läpinäkyvä: jokaisen eläimen alkuperä, kasvatusaika, ruokinta ja hoito on tiedossa.

Kun eläimet voivat hyvin, niitä ei tarvitse lääkitä turhaan. Suomalaisen lihan osalta Atria on maailmanlaajuisestikin edelläkävijöitä antibioottivapaan lihan tuotannossa. Heidän tavoitteenaan on antibioottivapaan tuotannon kehittäminen ja lisääminen koko konsernissa.

Lihan alkuperä on aina kunnia-asia Atrialle. Atria-merkki on tae siitä, että myytävä sian-, naudan-, broilerin- ja kalkkunanliha on aina suomalaiselta maatilalta. Tilan nimi pakkauksissa kertoo lihan alkuperän.





Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä