Take away -kuppi kerrallaan kohti muovitonta maailmaa

Vähemmän muovia, mutta ihan yhtä hyvä ja turvallinen kertakäyttökuppi? Kyllä, Huhtamäen kanssa yhteistyössä toteutetut Menu-tuotesarjan kuumakupit sisältävät enää alle viisi prosenttia muovia. Silti ne ovat huippulaadukkaita ja turvallisia käyttää.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kertakäyttökupin pinnoitteilla on tärkeä rooli tuotteen toimivuudessa, sillä sen avulla kosteus pysyy sisällä kupissa. Huhtamäki pyrkii koko ajan kohti muovittomuutta ja harppaus siihen suuntaan toteutuu uudistuneissa Menu-kuumakupeissa, jotka ovat saatavilla vain Kespron valikoimista. Uusissa kuumakupeissa on enää alle viisi prosenttia polymeeriä, mikä tukee niin Huhtamäen kuin Keskon linjausta muovin vähentämisestä.

Enemmän kuitua – helppo kierrättää

Uuden pinnoitteen ansioista kuumakuppien kuitumäärä on entistä suurempi, mikä on hyvä juttu ympäristön kannalta: tuote on helposti kierrätettävissä ja se auttaa konkreettisesti vähentämään muovijätettä.

Menu kuumakupit tuotetaan paikallisesti Huhtamäen tehtaalla Hämeenlinnassa ja tuotteilla on Avainlippu-merkki.

Tulkinta puun vuosirenkaista

Kuumakupin kuosin nimi on Metsä ja sen on suunnitellut Minttumeri Hirsimaa. Minttumeri on Helsingistä Ouluun muuttanut suunnittelija, joka ammentaa inspiraatiota ympäristöstään.

”Suunnittelin Metsä-kuosin Aalto-yliopistossa, maisterivaiheen opinnoissa vuosittaisessa Pattern Lab -tekstiili- ja pintasuunnitteluprojektissa”, kertoo Minttumeri. Metsä-kuosin suunnittelun inspiraationa olivat puut ja niiden kauneus.

”Loin kuosiin abstraktin tulkinnan puun vuosirenkaista, joka symboloi puun elinkaarta ja kasvua”, Hirsimaa summaa suunnitteluprosessiaan.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä