Valio Koskenlaskija® keittiössäsi läpi kesän

Lokoisat kesäpäivät vietetään rennosti nautiskellen. Silloin arvostetaan mutkatonta, maukasta ja värikästä kesäruokaa. Valitse kesäkauden serviisien selkänojaksi monipuolinen Valio Koskenlaskija® – makua ja täyteläisyyttä ruokaan kuin ruokaan.

Julkaistu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö: Valio

Kuvat

Valio

”Ykkössuositukseni ammattikeittiöön ovat ilman muuta Valio Koskenlaskija® kastikkeet, koska ne ovat niin helppokäyttöisiä ja sopivat moneen ihan sellaisenaan: pikkusuolaisten dipiksi ja kastikkeeksi, hampurilaisen väliin ja tex mex -annokseen. Nämähän liikkuvat kesäisin vilkkaasti ja sopivat vaikkapa terassimenuun oivallisesti”, Valion keittiömestari Tuomas Hämäläinen kertoo.

Valio Koskenlaskija® sulatejuusto täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Sen maku on taipunut hienosti läpi vuosikymmenten ruokatrendeihin, josta ei ollut Suomessa kuultukaan vielä vuonna 1933 kun tämä voimakkaan makuinen juusto näki päivänvalon. Tulisiko Valio Koskenlaskija® Cheddar juustokastikkeesta keittiösi seuraava luottotuote?

Kespro Valio mexico wrap Valio Koskenlaskija® Cheddar sopii vaikkapa mehevään ja aina toimivaan wrapiin täynnä Meksikon makuja.

Suomalaisten suosikki monipuolisempana kuin koskaan

Suomalaisten ostamien sulatejuustobrändien keskuudessa Valio Koskenlaskija® on kiistaton ykkönen, tutkitusti kymmenkertaisesti suositumpi kuin mikään muu. Se tunnetaan ainutlaatuisen intensiivisestä juuston mausta ja täyteläisyydestä.

Alkuperäinen Valio Koskenlaskija® oli folioon kääritty herkkupala, joka säilyi pitkään kotona sekä myös eränkävijän ja korpisoturin repussa. Juhlavuonna 2023 Valio Koskenlaskija® on yhä tuo herkkupala, mutta lisäksi ammattikeittiöille tarjolla myös käyttövalmiiksi murennettuna, levitteenä tai vieläkin helpommin, valmiina juustokastikkeena.

”Valio Koskenlaskija® cheddar kastike taipuu moneen ja kestää muitta mutkitta vaikkapa pizzauunin 400 asteen lämpötilaa. Murennettu sulatejuusto taas kannattaa valita hieman matalamman paistolämpötilan ja pidemmän paistoajan ruokiin, kuten kiusauksiin, joissa raaka-aineet kypsyvät nesteen kanssa”, Hämäläinen vinkkaa.

Kespro Valio texmex pastavuoka Valio Koskenlaskija® Cheddar sopii mainiosti lasagneen ja muihin vuokaruokiin.

Käyttövinkit

Valio Koskenlaskija® Cheddar 2,5 kg sanko (21616189)

  • hampurilaisen väliin
  • nugettien, ranskalaisten ja muiden pikkusuolaisten dipiksi
  • wrappien, tex mex- ja kebabannosten täytteeksi
  • lasagneen ja vuokaruokiin
  • kastikkeiden pohjaksi
  • leivontaan ja makeaan ruoanvalmistukseen

Muista myös muut Valio Koskenlaskija® ammattikeittiön tuotteet

  • Valio Koskenlaskija® Voimakas tanko 1,5 kg (20361191) ja murennettu 2,5 kg (21060177)
  • Valio Koskenlaskija® kastikkeet juusto (21444616) ja maustamaton 2,5 kg (21248988)
  • Valio Koskenlaskija® levittyvä annospakkaukset linjastolle (20598732 ja 21359635)



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä