Zeena mullistaa viinimaailmaa tölkeillään

Espanjalainen Zeena on uusi, mielenkiintoinen brändi viinimaailmassa, joka avaa tölkeillään täysin uuden näkökulman lähestyä viinejä ja tapoja nauttia niistä.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Zeena

Kataloniassa Terra Altan alueella tuotettavat Zeena-tölkkiviinit tuovat pakkausratkaisunsa ansiosta uudenlaisia tuotteita viinikategoriaan. Neljä Zeena-uutuutta ovat tulevaa kesäkautta silmällä pitäen enemmän kuin tutustumisen arvoisia. Tölkki pakkauksena ja kätevä 187 ml:n annoskoko on täydellinen viiniratkaisu terasseille, festareille ja muihin kesätapahtumiin.

Vino blanco 2 1500x1000

Luomua ja vegaanisia viinejä

Zeena vannoo viininvalmistuksessaan luomun ja vegaanisuuden nimeen. Garnacha-rypälelajike, jonka maussa korostuu tuore hedelmä ja kukkaisuus, on Zeena-viinien ydin. Valikoimasta löytyy kevyt, sitruksinen ja kukkainen valkoviini, mansikkainen ja kirsikkainen punaviini sekä hedelmäinen rosee. Omenan ja sitruksien vivahteita omaava kuohuviini valmistetaan Perellada-rypäleestä.

3x3-MIX 1500x1000

Tölkki viinipakkauksena?

Tölkki on erinomainen vaihtoehtoinen pakkausmuoto viinille. Pakkaus on valmistettu kierrätetystä alumiinista ja materiaali on kierrätettävissä lukemattomia kertoja uudelleen. Ympäristövaikutuksen lisäksi sen etuihin lukeutuu ilmatiiviys ja helppo avattavuus. Tölkki suojaa juomaa tehokkaasti myös valolta ja viini on mahdollista jäähdyttää nopeasti. Pakkauksen VINSAFE® pinnoite pitää huolen siitä, että viinin laatu ja maku pysyvät kunnossa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä