Kaikki juomat yhdellä tilauksella Juomatukku Kesprosta

Juomatukku Kespron monipuolisista valikoimista löytää helposti juuri omaan liikeideaan sopivimmat juomaratkaisut. Tuotevalikoimaan kuuluu oman maahantuonnin lisäksi yli 120 muun kotimaisen tavarantoimittajan tuotteita.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro & Zeena / Mindful Drinkers

Juomatukku Kespro aloitti muiden Kespron erikoistukkujen rinnalla maaliskuussa.

”Ajatus Kespron juomatukusta lähti halusta koota kaikki juomat saman otsikon alle, jotta asiakkaan on helpompi löytää kaikki juomiin liittyvät ratkaisut yhdestä paikasta. Juomavalikoimamme on todella laaja ja käsittää alkoholi- ja panimotuotteiden lisäksi kahvit, teet, kaakaot, mehut ja virvoitusjuomat”, Juomatukku Kespron osto- ja myyntipäällikkö Ruut Laakso kertoo.

ML 4 23 Juomatukku Kaikki juomat yhdella tilauksella 2 Juomatukku Kespro tarjoaa myös tietoa juomatrendeistä, resepteitä ja ratkaisuista.

Kaikki Juomatukun tuotteet löytyvät Kespron nettisivuilta, jossa Juomatukulla on oma osionsa. Sivustolta pääsee kätevästi kirjautumaan Kespron tilauskanavaan. Laaja juomavalikoima monien tuottajien ja maahantuojien tuotteita takaa sen, että asiakas saa yhdellä tilauksella ja samalla kuljetuksella kaikki tarvitsemansa juomatuotteet muun toimituksensa yhteydessä.

Hinta ja laatu kohdalleen

Ravintolat etsivät asiakkailleen jatkuvasti uutta tarjottavaa. Hinta- ja kustannuspaineet ovat viime aikoina olleet erityisen kovat, ja ne vaikuttavat tietysti myös ravintoloiden juomalistojen valikoimaan. Toisaalta asiakkaiden laatutietoisuus ei ole tiukkoinakaan aikoina vähentynyt.

”Haasteena on hankkia laadullisesti ja hintatasoltaan kilpailukykyisiä tuotteita, jollaisia markkinoilla on ollut aikaisemmin enemmän tarjolla. Oman maahantuonnin avulla pystymme tarjoamaan hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä ja väkeviä alkoholijuomia”, Juomatukku Kespron tuotepäällikkö Vesa Kaukjärvi sanoo.

Juomatukku Kespro auttaa monin tavoin juomiin liittyvissä valinnoissa.

Ravintola-alalla kärsitään työntekijäpulasta, mistä johtuen myös työntekijöiden osaamisessa voi olla puutteita. Yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön ansiosta Juomatukku Kespro pystyy auttamaan asiakkaitaan monin eri tavoin juomiin liittyvissä valinnoissa.

”Viinivalikoimamme on laaja ja ulottuu seurusteluviineistä hienostuneimpiin ruokaviineihin. Konsultoimme ja autamme valinnoissa, viinilistojen tekemisessä tai viinien ja ruoan yhdistämisessä. Räätälöimme ratkaisut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme myös tietoa juoma-alan trendeistä sekä helpottamaan arkea valmiilla reseptiikalla ja ratkaisuilla.”

ML 4 23 Juomatukku Kaikki juomat yhdella tilauksella 3 Alkoholittomia juomauutuuksia tulee markkinoille runsaasti kysynnän yhä kasvaessa.

Alkoholitonta, kiitos!

Alkoholittomien juomien kysyntä on kasvanut viime vuosina kaksinumeroisin luvuin, ja kasvu jatkuu samanlaisena. Ruut Laakso muistuttaa, että kasvu on lähtenyt verrattain pienistä luvuista, mutta on kuitenkin osoitus trendistä, johon ravintoloiden tulee vastata.

Juomatukku Kespron valikoima on laaja ja käsittää alkoholi- ja panimotuotteiden lisäksi kahvit, teet, kaakaot, mehut ja virvoitusjuomat.

”Alkoholittomat vaihtoehdot ovat jo vakiinnuttaneet asemansa ravintoloiden juomalistoilla, ja uusia tuotteita tulee markkinoille runsaasti. Kesän terassikausi nostaa kysyntää entisestään. Esimerkiksi suosituista spritz-juomista on tarjolla myös alkoholittomia versioita.”

ML 4 23 Juomatukku Kaikki juomat yhdella tilauksella 4 Uudet pakkaustyypit tarjoavat perinteisille pakkauksille vastuullisia vaihtoehtoja.

Vastuullisuus näkyy tarjonnassa

Maahantuontiprosessissa uudet tuottajat ja tuotteet etsitään tarkoin kriteerein. Kaikissa juomissa painotetaan vastuullisuutta. Esimerkiksi kaikki Kespron maahantuomat kahvit, teet ja kaakaot ovat vastuullisesti tuotettuja ja sertifioituja.

Viinimaailmassa perinteisille lasipulloille on pyritty löytämään vastuullisia vaihtoehtoja uusista pakkausmuodoista, joiden kuormittavuus ympäristölle on lasipulloa pienempi. Laakso ja Kaukjärvi uskovat, että uusilla pakkausmuodoilla, esimerkiksi tölkeillä ja tetroilla, on paikkansa esimerkiksi erilaisilla festivaaleilla ja vähemmän muodollisen seurustelun paikoissa.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä