Kespro Kuopio noutotukku: uusi tukku 15.2.2024 alkaen

Kespro Kuopio noutotukku avaa uusissa tiloissa osoitteessa Leväsentie 3, 70620 Kuopio. Tervetuloa tutustumaan uuteen tukkuun!

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Alkuperäinen julkaisu 23.1.2024.

Kuopion uudessa noutotukussa panostetaan paikalliseen otteeseen ja vaivattomaan ostoskokemukseen. Esillä on laaja valikoima paikallisia makuja pientuottajien tuotteista uutuustuotteisiin sekä supertarjouksiin.

K-ryhmä on sitoutunut kansainvälisten ilmastokokousten tavoitteisiin hillitä ilmaston lämpenemistä. Uudessa rakennuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Kylmälaitteet, muu jäähdytys, lämmitys ja valaistus on toteutettu erittäin energiatehokkaasti.

”Uudessa liikepaikassa palvelemme paremmin asiakkaitamme, eli Pohjois-Savon ravintoloita, kahviloita ja hotelleja. Uusi liikepaikka sijaitsee hyvien liikeyhteyksien varrella, joten asiakkaidemme on entistä nopeampaa saapua noutotukkuumme myös pidempien etäisyyksien takaa. Toimitamme tukustamme tuotteita paikallisiin ravintoloihin ja suuri piha-alue helpottaa logistiikkamme järjestelyä”, kertoo Kespron Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan myyntipäällikkö Joona Kalla.


Kespro Kuopio noutotukku uusi tukku 2024 parkkipaikka-K1-1

Uusi liikepaikka sijaitsee hyvien liikeyhteyksien varrella, joten asiakkaidemme on entistä nopeampaa saapua noutotukkuumme myös pidempien etäisyyksien takaa. Toimitamme tukustamme tuotteita paikallisiin ravintoloihin ja suuri piha-alue helpottaa logistiikkamme järjestelyä.
Joona Kalla, Kespro

Uuden tukun keskeinen sijainti Kuopion yrityksille

Kespron uuden noutotukun pinta-ala on 3 100 m². Kuopiossa toimivan ja Kespron asiakkaita valtakunnallisesti palvelevan Ratkaisumyynti-yksikön toimistotilat sijoittuvat liikekiinteistön toiseen kerrokseen. Uudet tilat mahdollistavat tuotteiden paremman esillelaiton sekä siten nopeamman ja helpomman asioinnin asiakkaillemme.

”Kespron läsnäolon vahvistaminen Kuopiossa on tärkeää. Kuopio kasvaa ja samalla kasvaa myös kaupungin ulkona syömisen kulttuuri. Näkemyksemme mukaan Kuopion ja koko Pohjois-Savon ravintolatarjonta kasvaa ja monipuolistuu lähivuosina”, sanoo Kalla.

”Uusiin toimivampiin tiloihin investoinnilla varmistamme, että pystymme Kuopiossa myös tulevaisuudessa palvelemaan kaiken kokoisia ja eri liiketoimintakonseptilla toimivia asiakkaitamme grillikioskeista fine dining -ravintoloihin."

Kespro Kuopio noutotukku uusi tukku 2024 hylly

Varsinkin uusia ravintoloita perustettaessa asiakkaillamme on tarvetta myös Onnisen tarjoamille talotekniikkaan liittyville tuotteille ja palveluille.

Keskittämällä K-ryhmän palveluja etuja

Liikepaikalle keskitettiin K-ryhmän Kuopion yritysasiakkaille suunnatut palvelut ja viime kesänä kiinteistöön muutti Onninen Mega Express ‑myymälä. Tukkuvierailulla kannattaa siis tutustua samalla kertaa myös vieressä sijaitsevan Onnisen palveluihin.

"Varsinkin uusia ravintoloita perustettaessa asiakkaillamme on tarvetta myös Onnisen tarjoamille talotekniikkaan liittyville tuotteille ja palveluille”, kertoo Kalla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen noutotukkuun ja avajaistarjouksiin!

Kespro Kuopio noutotukun uusi osoite on 15.2.2024 alkaen Leväsentie 3, 70620 Kuopio.



Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä