Kespron messut ovat jälleen täällä – tervetuloa!

Syksyn 2023 merkittävin, inspiroivin ja ruokaisin foodservice-alan ammattitapahtuma, Kespron messut, kerää ruoka-alan ammattilaiset, kumppanit ja parhaat brändit yhteen!

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kespro Messut banneri 1500x1000 Verkostoidu! Messuilla ovat alan parhaat asiantuntijat, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia, ideoita ja kokemuksia.

Kespron messuilla 2023 on luvassa runsaasti tietoa, inspiraatiota, ratkaisuja sekä ravintola-alan uusimmat trendit, joita tarjoilevat lähes 200 näytteilleasettajaa Kespron omien osastojen lisäksi. Esillä uusimmat tuotteet ja palvelut ravintoloiden ja suurkeittiöiden liiketoimintaa kehittämään, tule ja vertaa vaihtoehtoja.


Kespro-messut-2023-Turku-7099 Messuille kannattaa tulla maistamaan syksyn uutuustuotteet!

Näkymä ravintolamaailman huipulta foodservicen tulevaisuuteen

  • Tutustu parhaisiin tuotteisiin ja palveluihin, luo tärkeimmät kontaktit ja verkostot
  • Hae tietoa ja inspiraatiota: Messut tarjoaa runsaasti tietoa ja ideoita foodservice-alan ammattilaisille. Näe alan uusimmat trendit ja innovaatiot, sekä kuule parhaat vinkit oman liiketoimintasi kehittämiseen.
  • Vertaile tuotteita ja palveluita: Messuilla pääset tutustumaan alan uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin kätevästi saman katon alla. Löydä ja valitse sopivimmat vaihtoehdot oman yrityksesi tarpeisiin.
  • Tapaa maan parhaat asiantuntijat: Hyödynnä paikan päällä teollisuuden edustajien, Kespron asiantuntijoiden sekä palvelukumppaneiden tietotaitoa. Saa vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.
  • Luo henkilökohtaisia verkostoja: Tapaa kollegoitasi sekä muita foodservice-vaikuttajia alueeltasi. Vaihda ajatuksia, ideoita ja kokemuksia alan tärkeiden sidosryhmien kanssa. Kasvata ammatillista verkostoasi.

Kespro-messut-2023-Turku-7245 Messuilla pääsee tutustumaan Kespron monipuoliseen palvelukattaukseen – kuten esimerkiksi Raportit-palveluun tai pian lanseerattavaan Toimitukset-palveluun.

Kespron messut 2023 – paikkakunnat


Kespron messut Content Center Content Centeriin kannattaa tutustua jo ennen messuja!

Content Center

Tutustu messujen sisältöihin sekä tarjontaan etukäteen ja messujen aikana monikanavaisesti Kespro Content Centerissä!


Kespro-messut-2023-Turku-7209 Astiatukku Kespro esittelee messukiertueella kauden uutuusastiat.

Kespron messujen virallinen aihetunniste somessa on #kespronmessut.

Muista jakaa messutunnelmasi myös sosiaalisessa mediassa

Jaa parhaat messutunnelmasi sosiaalisessa mediassa. Jaamme messukävijöiden tunnelmointia myös kanavissamme! Katso myös tarkemmin Kespron some-kanavat, joita seurata!

Kespro-messut-2023-Turku-7572 Kespron ammattilaiset ja kumppanit kertovat messuilla sesongin uutuuksista ja muista ideoista foodservice-liiketoiminnan kehittämiseen. Muistathan, että saat asiakaskohtaisia ratkaisuja kannattavamman liiketoiminnan kehittämiseksi myös Kespro Foodsterista!

Uusi asiakas?


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä