Näin pidät kioskit ja terassit helposti siistinä asiakkaillesi

Hyvä hygienia auttaa varmistamaan, että tarjoat asiakkaillesi huolettoman ruokailukokemuksen myös ulkona. Katso Kiillon seitsemän vinkkiä siistiin kesäsesonkiin!

Julkaistu

Teksti

KiiltoClean

Kuvat

KiiltoClean

Kaupallinen yhteistyö

KiiltoClean

Kesän lähestyessä ulkoterassit täyttyvät asiakkaista, jotka yhdistävät auringonpaisteesta ja herkullisesta ruoasta nauttimisen. Puhtaanapito sujuu myös ulkotiloissa nopeasti, kun käytössä on oikeanlaiset puhdistusaineet sekä välineet. Kotimaisilla Kiilto Pro -puhdistusaineilla lika, rasva ja siitepöly lähtee pinnoilta tehokkaasti. Tässä seitsemän tehokasta vinkkiä!


1. Käyttövalmiit puhdistusaineet tekevät puhtaanapidosta nopeaa ja helppoa

Kun kesäkuudet ovat täydessä vauhdissa, on tärkeää varmistaa, että henkilökuntasi ehtii keskittyä asiakkaidesi sujuvaan palvelemiseen. Varsinkin pienissä kioskeissa kannattaa siksi suosia nopeakäyttöisiä puhdistusaineita, jotka ovat suoraan valmiita käytettäviksi ilman laimentamista. Näin parannat myös työturvallisuutta, sillä työntekijöiden ei tarvitse käsitellä pesuainetiivisteitä ahtaissa tiloissa.

2. Suosi monikäyttöisiä puhdistusaineita

Monikäyttöisillä puhdistusaineilla pidät siivousainepakkausten määrän aisoissa ja puhdistuksen yksinkertaisena. Esimerkiksi Kiilto Pro Superquick Spurt -yleispuhdistusaineella voit puhdistaa yhdellä tuotteella niin myyntitasot, asiakaspöydät ja -tuolit kuin lasit ja vitriinit. Mikäli ulko-olosuhteissa on tarpeen myös pestä käsin astioita, Kiilto Pro Neutra L on miedosti hajustettu tuote, jolla onnistuu vettä sietävien pintojen pyyhinnän lisäksi myös käsin pestävien astioiden tiskaus ja jäätelökauhojen puhdistus.

3. Muista pintojen desinfiointi

Tiheästi kosketellut maksupäätteet, ovenkahvat ja muut kosketuspinnat voi desinfioida myös ulkona, jotta voidaan ehkäistä tartuntojen leviäminen. Käyttövalmis Kiilto Pro Quick Des Spray soveltuu erinomaisesti myös leikkuulautojen ja muiden elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevien pintojen nopeaan desinfiointiin.

4. Panosta laadukkaisiin siivousvälineisiin

Asiakaspöytien ja -tuolien pyyhintä on osa päivittäisiä rutiineja, mutta ethän unohda muita pintoja. Kun lasit ja vitriinit puhdistetaan säännöllisesti, pääsevät jäätelöt ja muut herkut houkuttelevasti esille. Lakaise myös irtoroskat päivittäin tai tarpeen mukaan. Laadukkailla ja helppokäyttöisillä siivousvälineillä työ käy vaivattomasti.

5. Huomio käsiin - niin omiisi kuin asiakkaiden

Hyvä henkilökohtainen hygienia on tärkeä muistaa aina ruokaa käsitellessä. Kädet tulee pestä riittävän usein ja tarpeen mukaan myös desinfioida. Myös kertakäyttöisiä suojakäsineitä voi käyttää. Vaihda käsineet puhtaisiin riittävän usein ja aina työvaiheesta toiseen siirryttäessä.

Suositeltavaa on antaa myös asiakkaille mahdollisuus käsien desinfiointiin. Kun pidät myyntitiskillä Erisan Pro Etasept -käsihuuhdetta tarjolla, asiakas voi desinfioida kädet ennen jäätelön tai muun tuotteen nauttimista. Muistathan myös, että terve iho on paras suoja viruksia vastaan. Käsien kosteuttaminen auttaa pitämään ihon ehjänä ja torjumaan taudinaiheuttajia myös kesäisin.


6. Ohjeista henkilökuntaasi

Kesäapulaiset tuuraavat vilskeen keskellä ja asiakkaiden palvelemisen lisäksi on ehdittävä pitää huolta myös tilojen viihtyisyydestä. Kun kaikilla on tiedossa, millaisia toimenpiteitä työvuoron aikana puhtauden ja hygienian eteen odotetaan, on asiakkaiden viihtyisä kokemus taattu ja seuraavaan työvuoroon on mukava saapua.

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä