Pizzaa paikallisittain

Perinteet, trendit ja paikallisuus maistuvat tämän päivän pizzoissa. Asiakkaat etsivät nyt paitsi klassisia makuja, myös uusia ja innovatiivisia makuelämyksiä.

Julkaistu

Päivitetty

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Pizza, yksi maailman suosituimmista ruoista, nauttii kiistatonta suosiota ravintoloissa. Ravintolalle pizzan tarjoaminen mahdollistaa omanlaisen version tarjoamista klassikosta, jonka kysyntä on loputon.

Jokainen pizza syntyy ainutlaatuisista raaka-aineista ja valitusta valmistustyylistä. Pizza on helppo muokata paikalliseen raaka-ainetarjontaan ja ravintolan liikeideaan sopivaksi.

Pizzan valmistustyylejä on monia napolilaisesta roomalaiseen ja new yorkilaisesta detroitilaiseen. Yhdistäen sopivasti perinteitä ja modernia otetta, voi esimerkiksi roomalaisia al taglio -levypizzoja valmistaa eri tavoin, kuten perinteisessä pizzauunissa, gn-pakissa tai autenttisella al taglio -pellillä. Oma valmistustyyli löytyy kokeilemalla!

Pivetti Vehnäjauho Dolci Lievitat jauho on pitkään nostattamiseen sopiva, erityisesti leivoksiin soveltuva jauho. Testaa erilaisia jauhoyhdistelmiä rakentaessasi liiketoimintaasi sopivaa pizzakonseptia.

Samaa ajattelutapaa voi soveltaa täytteiden valintaan yhdistämällä paikallisia raaka-aineita kansainvälisiin vaikutteisiin ruokakokemuksen rikastamiseksi. Kokeilisitko täytteeksi esimerkiksi kotimaista kalaa ja rapeaa valkosipulia?

Levypizzapohjaresepti

Näin valmistat

  1. Sekoita jauhot ja kuivahiiva. Lisää seos yleiskoneen kulhoon, jossa on vesi.
  2. Sekoita noin 20 minuuttia, kunnes sitko on muodostunut.
  3. Lisää suola ja jatka sekoittamista. Lisää oliiviöljy ja sekoita.
  4. Esikohota vuorokausi ilmatiiviissä astiassa kylmiössä.
  5. Muotoile paloiksi ja kohota 1-2 vuorokautta ilmatiiviissä astiassa kylmiössä.

Online-Large-1500x-lanseeraus 01-24 levypizza 0018

Vinkki!

Menu Rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä on erinomainen mauste paistettujen pizzojen päälle.


Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä