Simppeli kala vaatii luonteikkaan kastikkeen

Huolella valmistettu ruoka saa asiakkaan palaamaan ravintolaan aina uudelleen. Yksinkertaisen kala-annoksen valtti on herkullinen kastike.

Julkaistu

Teksti

Kespro

Kuvat

Kespro

Kastikkeen tarkoitus on tuoda annokseen syvyyttä ja tukea pääraaka-aineen makua. Hyvä kastike syntyy miellyttävästä rakenteesta ja hyvästä mausta, joka ennen kaikkea sopii tarjottavan kalan aromiin täydentäen sitä.

Kastikkeita voidaan säilyttää pienissä kattiloissa, vesihauteissa, lasipulloissa tai sifoneissa. On tärkeä löytää ravintolan oma tyyli, jolla kastikkeet saadaan nostettua annoksiin nopeasti herkullisen makuisina ja näköisinä.

Vinkki! Peruna-pinaattipaistos-lisukkeen voi tarjoilla erikseen. Näin kastike tulee esille kauniimmin annoksessa.

Tuotteet Kesprosta

Vinkki! Uskalla luottaa yksinkertaiseen: kala ja herkullinen kastike riittävät. Sandefjärdin kastike viimeistellään näyttäväksi kirjolohen mädillä ja tilliöljyllä.

Juomasuositus

Les Côtilles Chardonnay 75 cl 12,5 %, Ranska

Kuiva, raikas, kukkea, kevyen sitruksinen ja yrttisen runsas.

Lautanen

Villeroy & Boch: La Scala

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä