Vähennä ruokahävikkiä trendikkäillä avopiirakoilla

Kahvilan asiakas toivoo monesti nopeaa, maukasta, täyttävää ja monipuolista annosratkaisua. Vastuullisuutta toimintafilosofianaan noudattava kahvila tekee kestäviä valintoja ja välttää turhaa hävikkiä.

Julkaistu

Kahvilan erikoistuminen parantaa kahvilakokemusta ja sillä saa kilpailuetua. Avopiirakka on omiaan tukemaan vastuullista toimintafilosofiaa toteuttavan kahvilan toimintaa: vältetään hävikkiä sillä, että hyödynnetään sesongin mukaisia ja varastossa kulloinkin olevia tuotteita, sillä täytteeksi avopiirakkaan sopii melkein mikä vaan.

Avopiirakat ovat myös trendikkäitä, ja niiden valmistaminen on helppoa ja onnistuu vaikka pienenkin kahvilan keittiössä.

lanseeraus 02-23 cafe&vitriini avopiirakka 0045

Valmista helppo avopiirakka näin

  1. Päätä millaisen taikinan haluat avopiirakan pohjaan. Valitse suolainen murotaikina tai voitaikina, myös gluteeniton taikina on helppo valmistaa itse.
  2. Esikypsennä pohja ja täytä se käytettävissä olevilla raaka-aineilla.
  3. Lisää täytteiden päälle muna-maito-seos ja kypsennä uunissa.
  4. Leikkaa valmiista piirakasta paloja ja tarjoile. Ruokaisampi annos saadaan, kun piirakka tarjoillaan raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Vegaaniversioon muna-maidon voi korvata Menu Kikhernejauholla ja Menu Kaura-kasvirasvasekoituksella.

Tuotteet Kesprosta

Me Kesprossa autamme kaiken kokoisia asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään liikeideaansa. Meiltä saat palvelua niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa.

Tule asiakkaaksi

Asiakkaanamme käytössäsi on Suomen laajin tukkuvalikoima Kespronet-verkkopalvelun kautta. Logistiikka - ja jakeluverkostomme kattaa koko Suomen.

Tilaa Kespronetistä