Kaikki ravintolan kesään Kesprosta

Kespro tarjoaa parhaat ratkaisut tuotteista palveluihin, jotta voit ottaa kaiken kaupallisen hyödyn irti kesäsesongista. Verkkokaupassa tai noutotukuissa, olemme apunasi kaikkialla Suomessa!

Kespro tarjoaa parhaat ratkaisut tuotteista palveluihin, jotta voit ottaa kaiken kaupallisen hyödyn irti kesäsesongista. Verkkokaupassa tai noutotukuissa, olemme apunasi kaikkialla Suomessa!

Kesäravintolan muistilista

Jotta lyhyestä kaudesta saisi irti mahdollisimman paljon, pilko tuleva kesä palasiin ja mieti jo ennakkoon parhaat ideat kesäkaupan sujumiseen. Tärkeää on ainakin käydä edellinen kausi läpi ja laatia tavoitteet, suunnitella ruokalista asiakkaiden ja resurssien mukaan, hoitaa rekrytointi maaliin ja kouluttaa henkilökunta, pohtia kokonaiselämystä sekä keskittää ostokset sujuvan arjen mahdollistamiseksi. Pohdi myös myyntitapahtumia ja asiakkaan käyttäytymistä – mikäli kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, essun taskussa kannattaa olla myös plan B.

Take away

Kesäsesonki on täynnä tapahtumia ja muita tilaisuuksia, jotka vauhdittavat entisestään take away -myyntiä. Kespro tarjoaa vastuullisen ja laajan take away -tuotteiden valikoiman ravintolasi tarpeisiin. Lisäksi palvelukumppanimme tarjoavat ratkaisut mm. take away -pakkausten kustomointiin sekä uudelleenkäytettävät take away -astiat palveluna. Kehitetään kannattavaa ulosmyyntiä yhdessä!

Jäätelöratkaisut

Jäätelö on kesän helpoin lisämyyntituote – liikeideasta riippumatta. Suomalaiset kuluttavat jäätelöä eniten Euroopan maista, jopa 13 litraa vuodessa henkeä kohden. Kespron Menu-jäätelöt ja lisukkeet luovat houkuttelevan tarjonnan, mutta pitävät kustannukset ja hävikin kurissa. Hyödynnä Kespron ratkaisut jäätelöistä koristeisiin ja kastikkeisiin sekä kasvata kesämyyntiä!

Astiat terassikauteen

Kesällä, erityisesti ravintolan terassilla, korostuu rento syöminen. Astiatukku Kesprosta saat kaiken tarvittavan kesäkauden kiireiseen sesongin kattaukseen. Ravintolan kesäterassilla asiakkaiden vaihtuvuus on vilkasta ja palvelun tahti on ripeä. Kun pizzojen, burgereiden, salaattien ja pastojen menekki on huipussaan, on hyvä kiinnittää huomiota myös terassitarjoilun astioihin. Kiireisessä sesongissa astioiden kulutuksen kesto ja toiminnallisuus ovat avainasemassa.

Palvelut kesäkauppaan

Olisiko näistä tai muista palveluista apua kesäkauppaan?

Kesäreseptejä

Jäätelökeksit!

Muut kesän herkullisimmat jälkkärit

Ihanimmat sesongin alkuruoat

Burgerit ja hampurilaiset

Pizza

Palvelut ja tuotteet

Menu


Kalatukku E. Eriksson


Reinin Liha


Miksi valita Kespro?

Tuoteikoni

Laaja
valikoima

Laaja tuotevalikoima kehittyy jatkuvasti asiakastoiveiden mukaan

Myyntihenkilö-ikoni

Paras
palvelu

Henkilökohtainen palvelu ravintolaruoan ammattilaisilta

Kuitti-ikoni

Kilpailukykyiset
hinnat

Hinnat neuvotellaan asiakkaillemme sopiviksi ja kannattaviksi

Rekkaikoni

Sujuva
arki

Panostamme toimitusvarmuuden jatkuvaan kehittämiseen

Myyntihenkilöikoni

Vastuullinen
kumppani

Olemme osa maailman vastuullisimmaksi kaupan alan toimijaksi valittua K-ryhmää!

Katso myös...