Vihannestukku Kespro

Vihannestukku Kesprossa on aina tarjolla sesongin paras valikoima vuodenajasta riippumatta. Meillä on kattava valikoima kotimaisia ja eksoottisia hedelmiä sekä vihanneksia sormilimetistä perunaan. Mikäli jotain puuttuu, hankimme sen!

Vihannestukku Kesprossa on aina tarjolla sesongin paras valikoima vuodenajasta riippumatta. Meillä on kattava valikoima kotimaisia ja eksoottisia hedelmiä sekä vihanneksia sormilimetistä perunaan. Mikäli jotain puuttuu, hankimme sen!

Hevitukku palvelee

Vihannestukku Kespron intohimo on ensiluokkainen hedelmä- ja vihannesvalikoima ympäri vuoden. Valikoima elää sesongissa – tarjoamme aina kauden parhaat mahdolliset raaka-aineet juureksista kukkasiin. Hevitukun asiantuntijatiimi tekee jatkuvasti työtä valikoiman monipuolistamisen, toimitusketjun varmuuden, laadunvalvonnan, myyntieräkokojen ja pientuottajayhteistyön kehittämiseksi. Valikoimastamme löydät laajan kotimaisten tuotteiden valikoiman, oman maahantuonnin tuotteet, eksoottiset hevit ja koko ajan kasvavan luomu- ja pientuottajien valikoiman. Pyrimme aidosti toteuttamaan kaikki hevitoiveet – rakkaudesta lajiin! Aina ajantasaista tietoa tuotteiden saatavuudesta, hinnoista ja sesongeista saat Kespronetistä, asiakaspalvelusta sekä omalta myyjältäsi.

Satokausikalenteri

Tuoretuotteet tarjoavat ravintolakeittiölle rajattomasti mahdollisuuksia, mutta herkkien ominaisuuksiensa ansiosta ne myös haastavat. Avainasemassa on sesonkien mukaan toteutettu keittiöarki: sesonkeja mukailemalla saat käyttöösi laadukkaimmat, tuoreimmat ja hintapisteeltään parhaat raaka-aineet. Kespro on samaan aikaan markkinoiden palvelevin kasvistukku, hedelmätukku ja marjatukku – tarjoamme aina tuoretta ja vastuullista! Katso kuukausikohtaiset parhaat suositukset sesongin hevituotteista Vihannestukku Kespron satokausikalenterista ja tulosta kalenteri talteen vaikka keittiön seinälle!


Valikoima

Kukat ja kasvit

Valitse tuoreet kukat ja viherkasvit ravintolaan

Tiesithän, että voit tilata Kesprosta myös tuoreet kukat ja kasvit ravintolaasi? Vihannestukku Kesprossa kukkavalikoimaan ja sen kehittämiseen panostetaan nyt entistä enemmän. Tarjolla on laaja valikoima, joka sisältää vuodenajasta riippuen vaihtelevan määrän sekä viherkasveja, leikkokukkia että ruukkukasveja sisä- ja ulkokäyttöön.


Myynti

Kespro Tuoretukun vihannes-, liha- ja kalatukku kuuntelevat asiakkaiden toiveita herkällä korvalla.­ Valikoimissa­ otetaan huomioon myös sesongit, ­ajankohtaiset trendit ja monipuolisuus. Seuraamme jatkuvasti markkinan kehitystä ja teemme toimenpiteitä taataksemme asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Apunamme on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto niin kotimaassa kuin maailmallakin. Tuoteturvallisuus ja -laatu ovat keskeisessä roolissa koko toimitusketjussa. Kysy lisää Kespron asiakaspalvelusta tai myyjältäsi!


Kala ja liha

Kespron tuoretuotteiden laajasta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja ravintoloiden kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Tutustu hedelmä-, vihannes- sekä kukka- ja viherkasvivalikoiman lisäksi Kespron kala- ja lihavalikoimaan!


Vihannestukut

Katso myös...